Odysseus-festivaali Lonnan saarella 22.–24.7.2022

We Jazz tuo Odysseus-jazzfestivaalin Lonnan saarelle 22.–24.7.2022.

Lonnan saarella toista kertaa järjestettävä jazzfestivaali laajenee koko viikonlopun mittaiseksi kesätapahtumaksi tänä vuonna.

Odysseus-festivaalin ensimmäisiin artistijulkistukset ovat chicagolainen jazz-supertähti Makaya McCraven, etiopialaisen musiikin elävä legenda Hailu Mergia, ensimmäistä kertaa Suomeen saapuva nigeriläinen aavikkoblues-yhtye Etran de L’Aïr, Timo Lassy & Teppo Mäkynen, Olli Ahvenlahti New Quartet, Jukka Eskola Soul Trio vieraanaan Timo Lassy ja Marja Ahti.

Levyvalinnoista vastaavat We Jazz -deejiit ystävineen. Tapahtumaan päivittyy lisää esiintyjäjulkistuksia ja myös yksittäisiä päivälippuja sekä kahden päivän lippuja.

– Odysseus nousee tänä vuonna uudelle tasolle, kertoo We Jazzin taiteellinen johtaja Matti Nives.

– Festari oli viime vuonna eräs kesän kohokohdista ja tällä kertaa tapahtuma laajenee, monipuolistuu, syvenee ja mehevöityy yhä merkittävillä tavoin. Ennustan, että tulemme kaikki yllättymään iloisesti.

Koko Lonnan saari on anniskelualuetta, joten omia alkoholijuomia ei voi tuoda tapahtumaan. Festivaalialueella on useampi ruoka- ja juomapiste, lisäksi Lonnan ravintola, Kahvila & Baari sekä Lonnan sauna palvelevat molempina festivaalipäivinä. Varaukset Lonnan ravintolaan ja Lonnan saunaan tehtävä Lonnan verkkosivuilta.

Etran de L’Aïr (NE)
Hailu Mergia (ET)
Jukka Eskola Soul Trio w/ Timo Lassy
Makaya McCraven (US)
Marja Ahti
Olli Ahvenlahti New Quartet
Timo Lassy & Teppo Mäkynen
We Jazz DJs
+ lisää esiintyjiä julkistetaan kevään mittaan

 

Tapahtuma


Odysseus-festivaali Lonnan saarella 22.–24.7.2022

 Päivä: pe 22.7. – su 24.7.
 Hintaluokka: Useita lipunhintoja  Tiketti.fi

 

 

Tapahtumapaikka


Lonnan saari
Lonnan saari
 Lonnan saari
Helsinki

Lonnan saari
Helsinki

 Hotellit läheisyydessä


Lonna – sympaattinen pieni saari Kauppatorin ja Suomenlinnan välissä, vain seitsemän minuutin merimatkan päässä mantereelta.

Katso video Lonnan saaresta:
https://www.facebook.com/lonnaisland/videos/1076681099056585/