Suomen merkittävimpiin pop-artisteihin lukeutuva Chisu jäädyttää tänä vuonna menestyksekkään soolouransa. Freeze Chisu -jäähyväiskeikat nähdään 27.12.-6.12.Tavastialla Helsingissä.

Useita loppuunmyytyjä keikkapaikkoja kattaneen viimeisen klubirundinsa juuri päättänyt Chisu kommentoi tulevaa seuraavasti: ”Viimeisten keikkojeni ennakkovalmistelut sekä itse show tulee olemaan hyvin harkittu ja suuritöinen tapahtuma, jossa tasapainoillaan performanssin sekä peruskeikan välillä, enkä pitänyt ajatuksesta, että saisin esittää tämän upean kokonaisuuden mahdollisesti vain yhden kerran jollain isommalla areenalla. Tunnen myös olevani parhaimmillani klubikeikoilla, joten Tavastia tuntui luontevalta paikalta viimeisen Chisu-vuoteni loppuhuipentuman paikaksi.”

Tapahtumat > Keikat


Chisu

27.12.-6.12.2022

 Hintaluokka: 
 Tapahtuma verkossa

 

TapahtumapaikkaSuomen legendaarisimpiin rock-klubeihin kuuluva Tavastia on rokkipyhättö, jossa tunnelmallisia keikkoja osaava äänentoisto ja valot täydentävät.

Vuonna 1970 auennut Tavastia-klubi on yksi Euroopan vanhimmista rock-klubeista. Nostalgisessa miljöössä esiintyy maan isoimpia nimiä, kansainvälisiä vieraita ja tulevaisuuden tähtiä yli 250 iltana vuodessa.

Tämä täytyy kokea kerran elämässä!

Muuta läheisyydessä – täydennä keikkaelämys

Hotelli lähellä Tavastiaa

 

Scandic Simonkenttä
Scandicin hotelli Simonkenttä sijaitsevat vain lyhyen kävelymatkan päässä Manalasta. Rautatieaseman ja linja-autoliikenteen hubissa sijaitseva Scandic Simonkenttä on erinomainen valinta kaupunkikulttuurista nautiskelijalle.

 

Scandic Hotels
Scandic Simonkenttä sijaitsee Rautatieaseman lähellä ja linja-autoliikenteen hubissa. Lue lisää: Scandichotels.fi

Ravintola Lähellä Tavastia-klubia

Tavastia-klubi [KEIKAT] KOHOKOHTIA

ma 28.11. 16:30 Chisu Tavastia-klubi [KEIKAT]
ke 30.11. 20:30 Chisu Tavastia-klubi [KEIKAT]
to 1.12. 20:30 Chisu Tavastia-klubi [KEIKAT]
pe 2.12. 20:30 Chisu Tavastia-klubi [KEIKAT]
la 3.12. 20:00 Chisu Tavastia-klubi [KEIKAT]
ma 5.12. 20:30 Chisu Tavastia-klubi [KEIKAT]
ti 6.12. 20:30 Chisu Tavastia-klubi [KEIKAT]
to 8.12. 20:00 Lordi Tavastia-klubi [KEIKAT]