egotrippi-2014-keikat

Viime syksynä laajamittaisen 20-vuotisjuhlakiertueen tehnyt Egotrippi jatkaa keikkailua keväällä ja kesällä. Kevään kiertueella nähdäänkin ensimmäistä kertaa yhtyeen uusi rumpali Risto Niinikoski.

Alkukevään yhtye on viettänyt treenikämpällä harjoitellen sekä säveltäen uutta materiaalia. Tammikuussa yhtye vietti myös viikon Hollolan Petrax-studiolla, jossa äänitettiin uusia kappaleita tulevalle levylle.

Egotripin kitaristi-laulaja Knipi odottaa keikkoja innolla

”On innostavaa mutta samalla jännittävää lähteä keikoille uuden jäsenen kanssa. Olemme harjoitelleet ahkerasti ja palaset ovat tuntuneet loksahtavan kohdalleen enemmän kuin hyvin. Olen varma, että olemme keväällä ja kesällä elämämme vedossa”, sanoo Knipi ja jatkaa:

”Kevään keikoilla aiomme soittaa tunnetuimpien kappaleidemme lisäksi monia sellaisia biisejä, joita viime syksynä syystä tai toisesta jäi soittamatta. Myös muutamia uusia kappaleita on tarkoitus kokeilla ensimmäistä kertaa livenä.”

Risto Niinikoski kertoo jännittävänsä jo nyt tulevia keikkoja.

”On minulle suuri ilo ja kunnia saada soittaa orkesterissa, jota olen fanittanut jo teini-ikäisestä asti. Vaikka sitä on tullut jo monessa liemessä kiehuttua, niin nyt ollaan taas uusien ja erilaisten haasteiden äärellä. Odotan innolla tulevia keikkoja. Jännittää jo nyt ihan hulluna!”, sanoo Niinikoski.

Uuden rumpalin ensimmäinen julkinen esiintyminen tapahtuu kuitenkin jo helmikuun puolella, kun Egotrippi esiintyy Radio Novan Stage-ohjelmassa perjantaina 28.2. klo 9.00.

Egotrippi julkaisi viime syksynä 20-vuotisjuhlan kunniaksi albumin ”Pilvien alla, maan päällä”. Levy pitää sisällään yhtyeen versiot bändin laulusolistien Knipin ja Mikin muille artisteille säveltämistä biiseistä. Yhtyeen käsittelyssä uuden elämän saavat mm. Jenni Vartiaisen, Anna Puun, Irinan ja Jonna Tervomaan aiemmin levyttämät kappaleet. Levyltä julkaistu ensimmäinen single ”Mestaripiirros” nousi nopeasti radioiden soittolistoille ja oli yksi radioiden viime vuoden soitetuimpia. Loppuvuodesta julkaistu single ”Nopeimmat junat” on ollut Radio Novan alkuvuoden soitetumpia kappaleita.

Egotripin kevään keikat:

09.03. Hämeenlinna, Suisto, Sunnuntaiklubi
13.03. Tallink-Europa, Tallinna-risteily
14.03. Helsinki, Virgin Oil
15.03. Kouvola. House of Rock
21.03. Lahti, Finlandia-klubi
28.03. Kuopio, Tähti
29.3. Tampere, Klubi
04.04. Vantaa, Tulisuudelma
05.04. Levi, Hullu Poro areena
26.04. Härmän Kuntokeskus/Kylpylä, Ylihärmä

Liput www.livenation.fi