Linnanmäki kutsuu viettämään kaupunkijuhannusta. Keskikesän upeita maisemia voi ihailla Linnanmäen huvilaitteiden kyydissä nousemalla vaikkapa Rinkelin kyytiin tai Taigan vauhtiin.

Linnanmäen vuoristorata
Linnanmäen vuoristorata. Kuva Linnanmäen kuvapankki.
Torstai 23.6. Rollen Päivä
Huvipuisto avoinna klo 11–21. Kaksi ranneketta yhden hinnalla huvipuistosta ostettuna. Erikoishintaiset rannekkeet ovat voimassa Rollen Päivänä. Paikan voi varmistaa etukäteen Linnanmäen verkkokaupasta.
Perjantai 24.6. juhannusaatto, lauantai 25.6. juhannuspäivä ja sunnuntai 26.6.
Huvipuisto avoinna klo 11–21. Laitehuvittelua, poksahtelevaa popcornia ja suussa sulavaa hattaraa! Rolle-pelle, Kingin ritari, Saga ja Hattarainen ovat tavattavissa puistossa joka päivä klo 13–18.

Helsingin hauskin kaupunginosa kutsuu kaikki huvittelemaan ja viettämään keskikesän juhlaa Linnanmäelle! Juhannuksen juhlinta aloitetaan jo torstaina 23. kesäkuuta, kun huvipuistossa vietetään Rollen Päivää. Rollen Päivänä luvassa on tuplasti riemua, sillä tällöin huvipuistossa voi huvitella kaksi yhden hinnalla.

– Linnanmäki on hyvä vaihtoehto viettää kaupunkijuhannusta! Huvilaitteissa hihkumisen lisäksi Linnanmäellä voi nauttia huvipuistoympäristöstä juhannuskoivujenkin katveessa, maistella monenlaisia kesäherkkuja sekä haastaa ystävät kisailemaan useissa eri taitopeleissä, kertoo Linnanmäen toimitusjohtaja Pia Adlivankin.

Linnanmäen juhannukseen kuuluvat myös herkut! Huvipuistossa pääsee herkuttelemaan mm. värikkäillä hampurilaisilla ja kaupungin suurimmalla hodarilla. Linnanmäellä on ideoitu myös herkkutuotteita, ja juhannusta voi juhlistaa vaikka Hattarapehmytillä tai Vegaanisoftiksella, jotka voi tuunata juuri omaan makuun sopiviksi. Juhannuskahvina voi hörpätä Linnanmäen ikiomaa paahtoa, Karusellikahvia.

Koko juhannusviikonlopun ajan huvittelijoita viihdyttävät alueella myös Linnanmäen huvipuistohahmot; Kingin ritari, Taigan poikanen Saga ja ihastuttava Hattarainen. Lisäksi Linnanmäen maskottia Rolle-pelleä kavereineen pääsee tervehtimään jokaisena huvipuistopäivänä.