April Jazz –festivaali järjestetään Espoossa ja Helsingissä 21.–29.4.2023. Vuodesta 1987 lähtien järjestetty April Jazz on pääkaupunkiseudun suurin kansainvälinen jazzfestivaali, joka esittelee koti- ja ulkomaisten rytmimusiikin huippujen lisäksi nousussa olevia, tuoreita ja kiinnostavia artisteja.

37. April Jazz -festivaalin koko ohjelmassa viimeisimpiä lisäyksiä festivaaliohjelmaan olivat muiden muassa vokaalijazzin maailman huippuihin lukeutuva, moninkertainen Grammy-ehdokas The Baylor Project (US), valovoimainen R&B-laulaja Judith Hill (US), persoonallisesti art-popia ja jazzia yhdistävä Yumi Ito (CH) sekä kokonaista jazzsukupolvea insproinut Steve Coleman And Five Elements (US). Festivaalilla on luvassa myös Jukka Linkolan paluun keikkalavoille tehneen The Tentet -kokoonpanon ja Antti Lötjönen Quintet Eastin levynjulkistukset.

April Jazz: Judith Hill (US)

Festivaalin pääkonserteissa esiintyvät fuusiorumpali Billy Cobham, ensi kertaa oman yhtyeensä kanssa Suomeen saapuva laulaja Lizz Wright, maailman johtaviin vaskiyhtyeisiin lukeutuva itävaltalainen Mnozil Brass, fadon nouseva maailmantähti Sara Correia sekä kaksi uutta konserttoa esittävä Tapiola Sinfonietta.

 

 

Tapahtumat > Festivaalit


April Jazz 2023

 pe 21.4. – la 29.4.
 Hintaluokka: Useita lipunhintoja  Lippu.fi
 Tapahtuma verkossa

 

Tapahtumapaikka400-paikkainen Sellosali Espoon Leppävaarassa on akustisesti yksi pääkaupunkiseudun korkeatasoisimmista musiikkisaleista. Sali sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien varrella ja sinne on helppo tulla julkisilla kulkuvälineillä tai omalla autolla.

Hotelli lähellä Sellosalia Espoossa

GLO Hotel Sello

Glo Hotel Sellon sijainti on ihanteellinen lähellä Sellosalia, johon on vain lyhyt kävelymatka.

Scandic Espoo

Scandic Espoo on hotelli lähellä Sellosalia. Autolla, kuten taksilla hotellilta on alla 10 minuutin matka tapahtuma-alueelle.

Sellosali KOHOKOHTIA

pe 21.4. – la 29.4. April Jazz 2023 Sellosali
Lisää samanlaisia tapahtumia:
FESTIVAALIT TAMPERE | FESTIVAALIT HELSINKI
Festivaalit ja isoja tapahtumia, kansainvälisiä artisteja sekä kovia suomalaisia nimiä. Kohokohtia Tampereella ja Helsingissä.