K&K:n filharmoninen orkesteri heittäytyy intohimon vietäväksi upealla omistautumisella ja silminnähtävällä innokkuudella. Orkesterin nuorekkaat ja tuoreet tulkinnat yhdistettyinä hurmaavaan kepeyteen ja leikitteleviin tempoihin antavat maistiaisen itävaltalaisesta elämäntyylistä. Vuodesta 1996 lähtien yli 1,3 miljoonaa vierailijaa yli 19 Euroopan maassa on matkannut todistamaan K&K Strauss Gala -tapahtumaa.

Kendlingerin filharmoninen orkesteri esiintyy intohimoisesti. Palon musiikkiin voi tuntea jokaisen heidän esittämänsä konsertin aikana, jokaisessa valssissa ja polkassa. Orkesterin nykyinen Strauss-ohjelmisto on täynnä musiikin hienoimpia herkkuja, kuten Frühlingsstimmen (”Kevään ääniä”), Sphärenklänge (”Avaruuksien kaikuja”), Die Bajadere, Feuerfest, Bauernpolka, Leichtes Blut (”Sydämen valo”) ja Der Zigeunerbaron (”Mustalaisparoni”). Kuulijat voivat nauttia oikeasta akustisten ilojen runsaudensarvesta, joka kuljettaa kauas arjesta.

Tapahtuma


Wiener Johann Strauss Konzert-Gala

 Päivä: la 7.3.
 Aika: 17:00
 Hintaluokka: alk. 49  Ticketmaster.fi

 Tapahtuman kotisivut: Tapahtuma verkossa

Tapahtumapaikka


Musiikkitalo
Musiikkitalo
 Mannerheimintie 13 A
Helsinki

Mannerheimintie 13 A
Helsinki

 Hotellit läheisyydessä Etu-Töölö


Liput Musiikkitalon tapahtumiin

Lisää Musiikkitalon tapahtumia

Musiikkitalo on kaikille avoin konserttikeskus ja kohtauspaikka kaupungin sydämessä. Musiikkitalossa järjestetään kauden aikana yli 100 tapahtumaa kuukaudessa: valinnan varaa löytyy klassisesta poppiin.