Juttutuvan Ghettoklubille saapuu lauantaina 23.3. yhtye, joka saavutti toisen sija Keväällä 2018 pidetyissä European Blues Challenge -kisoissa. Tanskalainen Fried Okra Band palaa Ghettoklubin lavalle noin viiden vuoden jälkeen.

Tarjolla on tälläkin kertaa  muhevaa bluesia mutta kuten bändi itsekin sanoo “ei kuitenkaan sitä samaa vanhaa ja iänikuista”. Fried Okra on kehittänyt vangitsevan omintakeisen tyylin, ja sen ohjelmisto on pääosin omaa käsialaa. Kaveruksia yhdistää rakkaus Pohjois-Mississippin mäkialueen raakaan ja riisuttuun äänimaailmaan. Vaikutteidensa rikastuttamaa ja paikoin peräti hypnoottista musiikkia voi ammentaa tähän mennessä jo viideltä julkaistulta FOB-albumilta.

Ravintola Juttutuvan pääsymaksuttomat Ghetto-juurimusiiki-illat tarjoavat kevätkaudella 2019. Tarjolla bluesia, rhythm & bluesia, rock’n’rollia ja paljon muuta. Alan kotimaisten huippujen ohella ulkomaisia tähtivierailijoita saapuu Yhdysvalloista, Britanniasta ja Tanskasta. Klubi-isäntänä toimii Esa Kuloniemi ja soitto Ghettoklubeissa alkaa aina kello 21.

 

Tapahtuma


Ghettoklubi: Fried Okra Band (Tanska), Housepattons

 Päivä: la 23.3.
 Aika: 21:00
 Hintaluokka: vapaa pääsy 
 Tapahtuman kotisivut: Tapahtuma verkossa

Tapahtumapaikka


Juttutupa
Juttutupa
 Säästöpankinranta 6
Helsinki

Säästöpankinranta 6
Helsinki

 Ravintolat läheisyydessä 

 Hotellit läheisyydessä Kallio