Savonlinnalainen folkin mestari Joose Keskitalo ja Faarao Pirttikangas & Nubialaiset -yhtye esiintyvät Helsingin G Livelabin lauantai-illassa 10.12.2022.

Keskitalo on yksi 2000-luvun merkittävimmistä suomalaisista laulaja-lauluntekijöistä. Hänen väkeviä lauluja, mystisiä näkyjä ja koskettavia tarinoita on kuultu vuonna 2004 ilmestyneestä debyyttialbumista lähtien. Lokakuussa julkaistaan eeppinen kahden levyn kokonaisuus Orfiset laulut V & VI.

Illan avaava Faarao Pirttikangas & Nubialaiset on mehukas pirtelö suomi-iskelmää, havujazzia, korpibluesia, etnoa ja beduiini-boogaloota. Jo 90-luvulta lähtien aktiivisesti levyttänyt Pekka Pirttikangas on vaikuttanut soolouransa lisäksi mm. Cosmo Jones Beat Machine ja Astro Can Caravan -yhtyeissä. Pirttikangas on kirjoittanut Korpirojua levyn riemastuttavat tekstit takametsien tarinoista ja sarjakuvamaisesta mielikuvitusmaailmasta päivän uutisiin sekoitettuna.

Faarao Pirttikankaan keväällä ilmestynyt albumi Korpirojua

 

Tapahtumat > Jazz


Joose Keskitalo & The Mystic Revelation of Teppo Repo + Faarao Pirttikangas & Nubialaiset

 la 10.12.
 20:00
 Hintaluokka: Standard 25 € 
 Tapahtuma verkossa

 

Tapahtumapaikka


G Livelab

G Livelab
 Yrjönkatu 3
Helsinki

 Hotellit läheisyydessä Kaartinkaupunki


Muusikkojen liiton omistuksessa oleva G Livelab on musiikkiklubi, joka keskittyy laadukkaan musiikkielämyksen tarjoamiseen ja mielenkiintoisten artistien esittelemiseen. Helsingissä niin G Livelabin äänentoistoa, kokonaisvaltaista musiikkikokemusta kuin esiintyjäskaalaakin on kehuttu vuolaasti.

Huippuluokan äänentoisto ja viihtyisää ilmapiiriä luova moderni design tarjoavat mainiot olosuhteet kansainvälisten ja kotimaisten kärkiartistien keikoille.

Ei myöskään sovi unohtaa pieteetillä kuratoitua käsityöläisoluiden valikoimaa eikä upeita cocktaileja ja mocktaileja.

Katso myös G Livelab Tampere

Hotelli lähellä G Livelab Helsinkiä

Hotelli Marski by Sandic on palkittu, elämää sykkivä kaupunkihotelli suomalaisella twistillä Helsingin keskustan sydämessä.
Lue lisää: scandichotels.fi

G Livelab KOHOKOHTIA

ke 7.12. 19:00 Hannibal & Hot Heros + Kriso G Livelab
la 10.12. 20:00 Joose Keskitalo & The Mystic Revelation of Teppo Repo + Faarao Pirttikangas & Nubialaiset G Livelab