The Ukulele Orchestra of Great Britain tuo joulun Helsinkiin keskiviikkona 13.11.2019. Brittiyhtyeen Xmas Show koetaan Savoy-teatterissa.

Useissa Suomen kaupungeissa loppuunmyytyjä ja hurmoksellisia esiintymisiä tehnyt The Ukulele Orchestra of Great Britain soittaa marraskuussa yhden keikan Helsingissä. Savoy-teatterissa koetaan marraskuun 13. päivänä Xmas Show, jossa myös katsojat pääsevät mukaan käytännön soitannolliseen tunnelmaan.

MUISTA MYÖS MAJOITUS! ERIKOISTARJOUS alk. 79 €/2hh/vrk​ Koko vuoden hotelli- ja kylpyläyöt nyt ​tarjouksessa. Myös kesä! ​ Varauskoodi: TRAVEL | Varaa 25.1. asti https://www.scandichotels.fi/tarjoukset

Rockin ja viihdemusiikin klassikoita ainutlaatuisiksi ukuleleversioiksi muuttava The Ukulele Orchestra of Great Britain tarjoaa normaalin keikkaohjelmistonsa lisäksi nyt myös annoksen joululauluja, joista kahteen toivotaan osaanottoa myös yleisöltä.

Yhtye tulee julkaisemaan nettisivuillaan kappaleiden nimet ja niiden nuotit. Bändi toivoo, että mahdollisimman moni yleisön edustaja ottaa oman ukulelensä mukaan keikalle. Tähtäimessä on ainutlaatuinen, ukuleleihmisten oma pikkujoulutunnelma.

Vuonna 1985 perustettu The Ukulele Orchestra of Great Britain on kansainvälisesti suosittu ja esikuvamainen yhtye, jonka keikat tarjoavat aina soitannollista suvereniteettiä ja kuivakkaa brittihuumoria.

 

Tapahtuma


The Ukulele Orchestra of Great Britain (UK)

 Päivä: ke 13.11.
 Aika: 19:00
 Hintaluokka: 43,50 / 41,50 € 

 Tapahtuman kotisivut: Tapahtuma verkossa

Tapahtumapaikka


Savoy-teatteri
Savoy-teatteri
 Kasarmikatu 46-48
Helsinki

Kasarmikatu 46-48
Helsinki

 Hotellit läheisyydessä Kaartinkaupunki