Virpi Hämeen-Anttilan suositun dekkarisarjan hahmot astuvat Aleksanterin teatterissa musikaalinäyttämölle. Esitys sijoittuu kieltolain aikaiseen rosoisen Helsinkiin ja vuoteen 1921.

Pääroolissa Axel Björkina nähdään näyttelijä-muusikko Joel Mäkinen. Muissa rooleissa Miro ApostolakisHeljä HeikkinenMinja KoskiJanne Marja-Aho ja Tatu Siivonen. Musikaalin käsikirjoitus on Virpi Hämeen-Anttilan ja teoksen säveltää Jukka Nykänen. Esityksen ohjauksesta ja koreografiasta vastaavat Reetta Ristimäki ja Peter Pihlström.

Björk-romaanien lukijat saavat kohdata musikaalissa kirjojen rakastetut hahmot: nuoren komean päähenkilön, hänen kaksi ihastustaan eli romanttisen Lisbetin ja teräväsanaisen Idan, jämerän poliisietsivä Martin, juttuja metsästävän lehtimies Antonin ja tietenkin nokkelan ja eloisan Frans Valkaman, joka tuntee Kallion kulmat kuin omat taskunsa. Mukana on myös tuttuja roistoja, kuten vertahyytävä Vahanaama. Mutta parasta on kenties Björkin Helsinki, jonka kadut, porvariskodit, puutalot, salakapakat, puistot ja torit ovat heränneet äänineen ja tuoksuineen eloon siirtyessään kirjan sivuilta näyttämölle.

 

Tapahtuma


Iloisten sielujen hotelli – Murhamusikaali 20-luvun Helsingistä

 Päivä: KE 21.8. | TO 22.8.
 Aika: 19:00
 Hintaluokka: 42-33 €  Ticketmaster.fi

 Tapahtuman kotisivut: Tapahtuma verkossa

Tapahtumapaikka


Aleksanterin teatteri
Aleksanterin teatteri
 Bulevardi 23-27
Helsinki

Bulevardi 23-27
Helsinki

 Ravintolat läheisyydessä

 Hotellit läheisyydessä Punavuori

RAVINTOLAT LÄHEISYYDESSÄ

Ravintola Wernerin hyvän tuulen lähettiläs on ravintoloitsija itse.

Werner valloittaa Helsingin Bulevardilla rehellisillä raaka-aineilla, hymyllä, suurella sydämellä ja pilkkeellä silmäkulmassa. Lounas, kokous, illallinen, after work tai pienimuotoiset juhlat Helsingin Bulevardin ytimessä.

Suomen suurimmalla avotuli grillillä valmistettu ruoka on ottanut vaikutteita Välimeren alueelta mukaan lukien Pohjois-Afrikka sekä Lähi-itä

TARKISTA PÖYTÄVARAUSTILANNE ONLINE

RAVINTOLA WERNERISSÄ KIPINÄT SINKOILEVAT