Hotelli Helsingin keskustassa - Haven

hotelli-haven-helsinki-tunnelmaKansainvälisen TripAdvisor -matkailusivuston suosituksissa Helsingin kärki-tason hotelleja edustava Haven on noteerattu jälleen myös muualla maailmassa. Jättikokoisen nettimatkatoimisto Expedian Insider’s Select -listalle valikoitui vain yksi pohjoismainen hotelli.

VARAA HUONE

Expedian Insider’s Select -listalle valitaan vain hotelleja, joiden asiakasarvioiden keskiarvon on vähintään 4,7/5 ja niiden tulee perustua riittävään määrä yöpymisiä ja annettuja arvioita. Koko Expedian välittämästä, maailman laajimmasta hotellivalikoimasta vain 650 hotellia täyttää nämä kriteerit. Euroopasta listalle pääsi kaikkiaan 155 hotellia, joista Haven arvostettiin maanosamme 41. parhaimmaksi. Kaikista maailman 650 parhaimmasta hotelleista Haven sijoittuu nyt sijalle 244.

– Expedia on matkailumarkkinoiden johtava hotellivälittäjä ja nettimatkatoimisto yli 11 miljoonalla asiakkaallaan, joten sen kautta tulee meille merkittävä määrä niin kotimaisia kuin kansainvälisiäkin asiakkaita. Asiakkailtamme saamamme palaute onkin kaikista arvokkainta, joten tällainen kunnianosoitus lämmittää erityisesti ja antaa tekemisellemme entistä enemmän merkitystä, iloitsee General Manager Roni Saari henkilökuntansa puolesta.

– Suurin kiitos tästä tunnustuksesta kuuluu luonnollisesti henkilökunnallemme, jonka voimme ylpeydellä sanoa edustavan alansa ehdotonta parhaimmistoa.

Vuonna 2009 Helsingin Kauppatorin kupeeseen avattu Hotel Haven on nimittäin kerännyt asiakkailtaan ylistäviä arvioita myös aiemmin. Viime vuonna se valittiin  kansainvälisen Small Luxury Hotels of the World -ketjun Vuoden hotelliksi 2013.

VARAA HUONE