Helsingin Kaisaniemen puisto saa uuden tapahtuman elokuussa 2021. Kolmipäiväinen Kaisa Rocks -tapahtuma rokkaa kokonaan kotimaisella ohjelmalla torstaista lauantaihin 12.-14.8.2021.

Tapahtumaviikonlopun avauspäivänä torstaina lavalle astuvat kotimaisen pop-rockin dinosaurus Eppu Normaali, laulaja-lauluntekijä Anssi Kela ja lukuisista jättihiteistään tunnettu tulkitsija Arttu Wiskari.

Perjantaina adrenaliinipiikin yleisölle tarjoaa kansainvälisilläkin areenoilla viihtyvä, Noora Louhimon luotsaama Battle Beast, keväällä uuden albumin julkaiseva metalliyhtye Stam1na sekä metallia ja konemusiikkia yhdistelevä Turmion Kätilöt.

Lauantain antia ovat Suomen pitkäaikaisin rock-kone Popeda ja Vesku Jokisen johtama suomipunkin veteraani Klamydia. Popimpaa menoa tarjoilee ’Kukaan ei koskaan’, ’Tummilla teillä’, ’Onnellinen mies’ ja ’Mitä tapahtui Hokkasen Timolle?’ -hiteistään tuttu Vesterinen Yhtyeineen.

Ohjelmistoon on tulossa lisäyksiä myöhemmin.

Tapahtuma syntyi promoottori Niksu Väistön ideasta ja sen tuottaminen on aloitettu. Järjestäjä seuraa tarkasti viranomaisohjeistuksia varmistaakseen turvallisen tapahtumakokemuksen.

– On hienoa päästä tekemään Helsinkiin aivan uutta ulkoilmatapahtumaa! Elokuinen viikonloppu Kaisaniemessä tulee olemaan täynnä kotimaisten huippuartistien esiintymisiä – ja niitä on varmasti odotettukin. Tapahtuma järjestetään tietenkin turvallisesti, viranomaisohjeita noudattaen, kertoo promoottori.

Lipunmyynti tapahtumaan on alkanut Ticketmasterissa ja Early Bird -kampanjaliput ovat myynnissä 31.1.2021 saakka tai niin kauan kuin erikoishintaisia lippuja riittää.

 

Tapahtuma


Kaisa Rocks 12.-14.8.2021

 Päivä: to 12.8. – la 14.8.
 Aika: 
 Hintaluokka: alk. 79  Ticketmaster.fi

 Tapahtuman kotisivut: Tapahtuma verkossa

Tapahtumapaikka


Kaisaniemi
 Kaisaniemi
Helsinki

Kaisaniemi
Helsinki

 Hotellit läheisyydessä