MAINOS
Koti TEEMANA Nokka

TEEMANA: Nokka

Pien- ja lähituottajia suosiva Nokka kokkaa suomalaista - ja tänä vuonna Neljä Vuodenaikaa: talvella Nokka on liekeissä, keväällä villinä, kesällä mullassa ja syksyllä metsässä. Talvisella 4 ruokalajin menulla liekit lämmittävät niin kuningasrapua, hirveä kuin lakkojakin.
Pelkästään nautittavat lähiraaka-aineet eivä enää riitä lähruoasta ammentavassa Ravintola Nokassa. Ravintolan henkilökunnan uudet, lystikkäät työasut ovat TAUKO Designin käsialaa. Uudet työasut on valmistettu seinän takana ravintolan naapurissa sijaitsevassa studiossa.
Taitavasti valmistetut saksiniekat, juomalaulut ja loppukesän kaunis luonto yhdistettynä rentoon ja iloiseen tunnelmaan ovat ainutlaatuinen elämys ja samalla muisto, josta puhutaan pitkään. Rapukausi on kesäravintoloiden merkittävin sesonki.