Eilean Donan linna SkotlannissaEilean Donan on linna, jonka kaikki haluaisivat nähdä paikan päällä. Miten sinne pääsee? Onko sinne pitkä matka? Selvitimme omatoimimatkan lähtökohdat kesälomamatkalle Skotlannin luoteisrannikolla, joka saaristoineen tarjoaa koskematonta luonnonkauneutta.

Seikkailua voi pidentää jatkamalla kohti vieressä sijaitsevaa Isle of Skyeta, jonne on maayhteys kahta siltaa pitkin. Isle of Skye on täynnä hienoja luontokohteita. Muista myös vierailla Skotlannin viskitislaamoissa.

Isle of Skye – 4 syytä varata lennot Skotlantiin

Toteutus omatoimimatkana: Edestakaiset Lennot Skotlantiin heinäkuussa 2013 maksoivat halvimmillaan 239,54€. Lentoyhtiönä oli KLM Royal Dutch Airlines. Lähtö Helsingistä Edinburghiin 8.7.2013 07:05 ja paluu 19.7.2013 13:30. Lentohakuun käytettiin Ebookers.fi -verkkopalvelua 16.2013.

Auton vuokraus kohteeseen onnistuu esimerkiksi kolmeksi päiväksi hintaan 85,37€. Autona Ford Focus suoraan lentokentältä. Autovälityspalveluna haku tehtiin 16.2.2013 economycarrentals.com -verkkopalvelusta. Halvimmat autot kyseiselle ajalle alk. 77,93€.

Ensimmäinen yö linnan läheisyydessä huikeat arvostelut Booking.com -palvelussa saaneessa Hillstone Lodgessa maksaa kahden hengen huoneessa ja sisältäen aamiaisen 116,27€. Huone on luokitukseltaan Deluxe Double Room ja Booking.com:in mukaan huoneita on kyseisenä aikana vain yksi jäljellä.

Ajomatka linnalle on Via Michelinin mukaan hieman yli neljä tuntia.