Ruotsissa suosituksi tullut hotelliyön ja konserttielämyksen yhdistäminen rantautuu Suomeen ja muihin Pohjoismaihin tammikuussa. Hotelliketju Scandicin kanta-asiakkailla, Scandic Friends -jäsenillä, on nyt eksklusiivinen pääsy tapahtumajärjestäjä Live Nationin parhaimpiin konsertteihin ja tapahtumiin Pohjoismaissa. 

MUISTA MYÖS MAJOITUS! ERIKOISTARJOUS alk. 79 €/2hh/vrk​ Koko vuoden hotelli- ja kylpyläyöt nyt ​tarjouksessa. Myös kesä! ​ Varauskoodi: TRAVEL | Varaa 25.1. asti https://www.scandichotels.fi/tarjoukset

Erilaiset musiikkielämykset tulevat nyt osaksi Scandicin tarjontaa myös Suomessa, Norjassa ja Tanskassa. Jo vuodesta 2011 Scandic ja Live Nation ovat tarjonneet hotellivieraille Ruotsissa all in one -tuotetta, johon kuuluu hotelliyöpyminen, liput live-tapahtumaan sekä illallisvaraus. Scandic Friends -jäsenille tarjotaan pääsy Live Nationin suosituimpiin tapahtumiin koko Pohjoismaissa.

Ensi vuoden alusta lähtien kanta-asiakkailla on ainutlaatuinen mahdollisuus hankkia lippuja Live Nationin konsertteihin, Scandicin hotelleissa järjestettyihin VIP-tapahtumiin, konserttien eksklusiivisiin soundcheckeihin ja jopa backstagen meet and greet -tapahtumiin. Aiemmin Scandic ja Live Nation yhdistivät voimansa esimerkiksi muovatessaan Tukholman Grand Centralista virallisen fanihotellin juhlistaakseen Depeche Moden maailmankiertueen alkua.

“Scandic ja Live Nation ovat täydellinen pari tarjoamaan tapahtumia ja yöpymistä yhdessä paketissa. Meillä on nyt mahdollisuus tarjota elämyksiä, jotka tuovat faneille ja hotellivieraille uusia, ennennäkemättömiä kokemuksia”, kertoo Alvin Argus, Director Partners, Scandic Hotels.

“Fanit matkustavat lempiartistiensa luokse enemmän kuin mielellään. Nyt kun teemme yhteistyötä Scandicin kanssa, livemusiikin ystävät ympäri Pohjoismaita pääsevät nauttimaan yhä paremmin räätälöidyistä fanikokemuksista”, kertoo Live Nationin Pohjoismaisesta yhteistyöstä vastaava markkinointijohtaja Therése Liljedahl. 

Yhteistyö alkaa virallisesti 1. tammikuuta 2018, ja se kattaa kaikki Pohjoismaat. Tietoa tapahtumista löytyy osoitteesta www.scandichotels.com.