Jyväskylän keskustassa avattiin vuonna 2021 uusi Rosso-ravintola, jonka konsepti on päivitetty 2020-luvulle niin miljöön, palvelun kuin makujenkin osalta.

Erityisesti perheiden suosima Rosso tunnetaan pizzauunissa paistetuista pizzoista ja grillituotteista, joita tarjoillaan mutkattomaan tyyliin.

Rosso Jyväskylä, Kuva: Lassi Saijets.
Uuden Rosson ajanmukainen, viihtymään kutsuva sisustus on valoisa ja rustiikkinen, sisältäen luonnonläheisiä materiaaleja kuten puuta ja runsaasti vihreää. Rosso Jyväskylä, Kuva: Lassi Saijets.
Jos etsit: perheelle lapsiystävällinen ravintola Jyväskylässä, sopii ryhmille, pizzaa, italialaisia ruokia, isolle ryhmälle

Asemankadun ja Vapaudenkadun kulmauksessa toimiva kotoisan viihtyisä ja tutulle ravintobrändi on suunniteltu perheille lisäksi niin lounasasiakkaille kuin iltaa istuville nautiskelijoillekin.

Rosso - pizza Jyväskylä
Rosso on iso ravintola ja sinne on helppo tulla myös ryhmien ja seurueiden. Kuva: Lassi Saijets

Yli 400 neliöinen ravintola tarjoaa asiakaspaikat parhaimmillaan yli 170 asiakkaalle, joten Rosso on oiva vaihtoehto myös isoille ryhmille.

Uuden Rosson sisustus on tullut tälle vuosituhannelle vehreällä tyylillä. Ajanmukainen, viihtymään kutsuva sisustus on valoisa ja rustiikkinen, sisältäen luonnonläheisiä materiaaleja kuten puuta ja runsaasti vihreää.

Rosso Jyväskylä, pizzaa
Kuva: Lassi Saijets

Uutta Rossoa luotsaa ravintolapäällikkö Anja Rinteelä yhdessä ammattitoisen henkilökunnan kanssa, joista osa on niin ikään tuttuja kasvoja Jyväskeskuksen ajoilta.
− Olemme todella innoissamme avaamassa uutta Rossoa, joka on ihastuttanut koko meidän työryhmämmekin ravintolan upean miljöön ja helpon saavutettavuuden osalta. Meiltä löytyvät herkulliset annokset, edulliset alku- ja jälkiruoat sekä uusina ilmiöinä perjantain Pizzantait ja Pasta-sunnuntait, taustoittaa Rosso Jyväskylän ravintolapäällikkö.

− Palvelussamme panostamme siihen, että se on aina ensiluokkaista ja mutkatonta – olipa kyse pöytään ohjaamisesta, tilausten vastaanottamisesta, annosten tarjoilusta tai laskun toimittamisesta. Meille on helppo tulla pyörähtämään tai viihtymään pidemmäksi aikaa, Rinteelä lisää.

Rosson sijainti kävelymatkan päässä Jyväskylän tapahtumapaikoista