Figaro TableOnlinessa 

Koko Suomen kärkiravintoloihin noteerattu Figaro tunnetaan ravintolana, jonka laatu ei petä koskaan. Jyväskylän ydinkeskustassa vanhassa idyllisessä kivitalossa toimiva ravintola jakautuu kahdeksi hieman erihenkiseksi ravintolatilaksi, joita molempia yhdistää laatu.

Rotisseurs-kilpiravintola Ravintola Figaron lautaselta löytyy kansainvälisiä makuyhdistelmiä laadukkaista raaka-aineista valmistettuna. Erikoisuutena ravintolasta löytyy dry age -lihakaappi, jossa raakakypsytetään erilaisia laatulihoja.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön figarorestaurant (@figarorestaurant) jakama julkaisu

Figaro Winebistron puolella hintataso on ravintolaa edullisempi ja menu koostuu pääasiassa tapaksista ja pintxoksista. Winebistro on valittu Viini-lehden äänestyksessä kolme kertaa Vuoden viiniravintolaksi.

Viininystäville suunnatussa Winebistrossa on laaja valikoima laseittain maisteltavia, erikoisempiakin viinejä. Viinien lisäksi Figaro Winebistrossa voi nauttia juustoja ja pientä syötävää.

Monille Figaro on myös kuin toinen olohuone, joksi pitkään toiminut ravintola alunperin tarkoitettiinkin.

Figaro on Lonely Planetin TOP5-listalla suomalaisten ruokaravintoloiden kärkisijoilla. Figaron viinivalikoima elää koko ajan asiakkaiden toiveiden mukaan ja ruuan ja viinien yhteensopivuus on Figarossa tärkeää. Ravintolasta saa harvinaisempia viinejä vaikkapa senttilitroittain. Asiakkaille halutaan tarjota mahdollisuus tutustua viineihin, joita heillä ei välttämättä olisi mahdollisuutta ostaa pulloittain.

Varaa pöytä TableOnline