Lomamatkojen Kanariansaarten uutuuskohde, La Palma, on saanut asiakkaiden keskuudessa innostuneen vastaanoton ja osa lähdöistä onkin jo loppuunmyyty. Tämä Kanariansaarten kaunein saari tarjoaa upean luontonsa myötä matkustajalle runsain mitoin koettavaa ja nähtävää sekä monipuolisen retkivalikoiman.

– Jos et vielä tiedä, minne suunnata seuraavalla lomallasi, kannattaa tutustua La Palman antiin, suosittelee Primera Holidays Oy:n toimitusjohtaja Minna Tuorila. La Palmaa ei turhaan kutsuta Kanariansaarten kauneimmaksi saareksi – ”La Isla Bonitaksi” – se todella tarjoaa uskomattomia maisemia, koskematonta luontoa ja hienon ympäristön rentouttavalle lomalle, Tuorila jatkaa. Hyvän kuvan kohteen monipuolisuudesta saa tutustumalla La Palman retkivalikoimaan, jossa on kaikkea tähtien bongailusta upeisiin vaellusretkiin, viinitiloilla vierailuihin ja valaiden sekä delfiinien tarkkailuun. Unohtamatta tutustumista saaren charmikkaaseen pääkaupunkiin Santa Cruz de la Palmaan, joka tunnetaan mm. värikkäästä Vanhastakaupungistaan.
– La Palma tarjoaa toisenlaisen Kanarian lomalaisille, jotka ovat jo käyneet Gran Canarialla ja Teneriffalla, tai niille, joita perinteinen Kanaria ei ylipäätään houkuttele, toteaa Tuorila.

Lomamatkat lentää La Palmaan Helsingistä 22.12. ja  maakuntakentiltä 17.2. alkaen. Helsingin lisäksi lennetään Joensuusta, Kokkolasta, Kuopiosta, Lappeenrannasta, Oulusta ja Porista.

Lisätietoa La Palmasta: Lomamatkat/La Palma