Kuopion kauppahallin kellarissa toimii Ravintola Hospoda Koza. Syksyllä 2021 avatun Pubin miljöö ammentaa useista vanhoista, perinteisistä tšekkiläisistä oluttuvista. Ravintola toimii samalla myös maineikkaan Kozel-tšekkipanimon näyteikkunana ja ainoana brändibaarina Suomessa.

Hospoda Koza - Tsekkiläinen ravintola Kuopiossa
Hospoda Koza – Tsekkiläinen ravintola Kuopiossa. Kuva: Osuuskaupppa PeeÄssä

Sokkeiloisen ravintolan kätköistä löytyy karaoke

Illanviettoa säestää karaoke. Kattavan kappalevalikoiman sekä erinomaisen äänentoiston ansiosta Koza on potentiaalinen karaoken ystävien ykköspaikka Kuopiossa. Viikonloppuisin paikalla on ammattitaitoinen karaokejuontaja. Tilaan on suunniteltu myös yksityisesti varattava karaokekabinetti vaikkapa yrityskäyttöön tai yksityistilaisuuksia varten.

Rauhallisempi illanvietto mukavassa seurassa vaikkapa pelejä pelaillen onnistuu myös mainiosti kellaritilan sokkeloisuuden ja kiehtovuuden ansiosta.

Kozel on maailman tunnetuimpia oluita

Kozel on maailman tunnetuimpia tšekkiläisiä oluita. Panimon kaksi tunnusomaista lageria, Kozel Premium ja Kozel Dark ovat haalineet yli 100 palkintoa ja tulevat tietenkin näyttävästi esille muiden kiehtovien Itä- ja Pohjois-Euroopan oluiden kanssa.