TIEDOTE

Vapaa julkaistavaksi heti

TAMPEREEN YKSITYISOMISTEISET LAATURAVINTOLAT YHTEISTYÖSSÄ

Koe Meidän Tampere tarjoaa elämyksellisen kulinaarimatkan Tampereelle pelkän hotellihuoneen hinnalla

Tampereen mielenkiintoisimpaan ja kuumimpaan ravintolakatraaseen kuuluvat yksityiset toimijat ovat luoneet yhdessä elämyspaketteja, jotka tarjoavat mm. cocktaileja, illallisen, yöelämää, saunontaa ja lisäksi majoituksen kahdelle yhden hotellihuoneen hinnalla. Edullisesti paketoituina on juuri sellaisia monipuolisia kokonaisuuksia, joita paikallinen voisi Tampereelle tuleville ystävilleen suositella.

Tampereen mielenkiintoinen, maukas ja suhteellisen edullinen ravintolatarjonta houkuttaa vierailijoita ympäri maata. Hotellihuonehinnat kieppuvat kuitenkin noin 150 euron tuntumassa, mikä saattaa jarruttaa kulinaarinautintoihin syöksymistä.

– Aloimme miettiä porukalla, että mitä jos voisimmekin tarjota Tampereelle tuleville tasokkaan majoituksen saunontoineen, alkudrinkit, illallisen ja vielä pääsyn yökerhoon pelkän hotellihuoneen hinnalla, idean isä Juuso Viira Dream Hostel & Hotellilta ja Tullin Saunalta valottaa.

Kyseessä on yksityisomisteisten, persoonallisten ravintoloiden ja tapahtumapaikkojen Koe Meidän Tampere -porukka, jossa on osaamista, intoa ja vahva tekemisen meininki. Myös yhdessä tekemisen. Pakettien hinnat onkin nipistetty varsin pikkuisiksi yhteen hiileen puhaltamisen hengessä.

– Tunnemme toistemme tekemisen ja voimme seisoa sen takana samoin kuin omamme. Haluamme tarjota yhdessä sitä oikeasti maukkainta Tamperetta asiakkaalle helpoksi tehdyssä muodossa, Kalle Oksa Arto Rastaan näköalaravintola Periscopesta kuvailee.

Helposti suoraan nettisivunkin kautta ostettavissa olevia paketteja on useita erilaisia niin pariskunnille, kaveriporukoille kuin yritysseurueillekin sopivissa muodoissa. Elämyksellisen Tampere-visiitin suunnittelun voi jättää halutessaan myös kokonaan Koe Meidän Tampere -tiimin haltuun.

– Vieraamme ei tarvitse muuta kuin hymyillä ja nyökytellä ja ihania asioita tapahtuu, ravintola Kajon Marko Simunaniemi myhäilee.

Koe Meidän Tampere -yhteisössä ovat mukana huippuravintolat Dining 26, Kajo ja Periscope, omaperäinen junk bar & lounge Kumma, saunan ja bistron yhdistävä Tullin Sauna, legendaarinen yökerho Doris, maineikas salakapakka Tiima sekä kaikkiin paketteihin sisältyvästä majoituksesta vastaava palkittu Dream Hostel & Hotel.

KOE MEIDÄN TAMPERE

https://koemeidantampere.fi/

Lisätietoja: Juuso Viira puh. 050 3422 395

Tiedotteen jakeli:

Ronja Honko
Lifestyle Media Oy
040 700 6839