TIEDOTE

Vapaa julkaistavaksi heti

Arto Rastas Ratinan kauppakeskuksen Periskoopin ravintoloitsijaksi – kaupungin yllä kokataan kansainvälisiä makuja kaikkien huulille

Keittiömestari-ravintoloitsija Arto Rastas avaa pian Periskoopista näkymät kaikille niin ympäri Tamperetta kuin koko maailmaakin. Kauppakeskus Ratinan huipulle 45 metrin korkeuteen rakentuu ravintolakokonaisuus, joka ei luo harvojen herkkuja tai fine dining -annoksia, vaan tuo kansainväliset maut kaikkien huulille.

Periskoopppi on yhtä kuin 100-paikkainen ravintola, 130-paikkainen lounge bar ja 200-paikkainen kattoterassi kaikkiaan 360-asteisin näkymin ympäri kaupunkia. Luvassa on monipuolinen ja monien makujen näköalaravintola, jonka kaksikerroksinen, valtavaikkunainen ravintolasali tulee suomaan nautiskelijoilleen niin auringonpaistetta kuin kaupungin valojakin.

– Minulla on ollut jo pitkään mielessä, että haluan tehdä vielä yhden ison jutun. Nyt siihen tarjoutui tilaisuus, kun on hyviä kumppaneitakin rinnalla. Mikä sen parempi sijainti kuin ydinkeskustassa kaupungin kattojen yläpuolella. Näyttävä paikka ja tarpeeksi haastetta, Rastas toteaa innostuneena.

Vaikka ravintolan sijainti näkymineen on hulppea, ei ravintola itsessään ole turhan fiini tai fine diningia tarjoileva, vaan kaikkien helposti ja rennosti nautittavissa. Myöskään ruoka ei lokeroihin tai tietyn maan keittiöön taivu, sillä Periskooppi tähystää innoituksensa ympäri maailmaa.

– Olen reissannut paljon eri maissa ja eri kulttuureissa. Haluan tuoda sieltä tänne ne parhaat palat, reissujen kohokohdat.

19.4.2018 avautuva ravintola tulee olemaan avoinna myös kauppakeskuksen aukioloaikojen ulkopuolella aina pikkutunneille asti.

Arto Rastaalla on keväällä 2018 avautuvan Periskoopin lisäksi Tampereella ravintolat Hella & Huone, Dining 26 by Arto Rastas ja Lempäälässä Villa Hakkari. Helsingissä hän pyörittää Helsingin Kulinaarista Instituuttia.

Kauppakeskus Ratina, Vuolteenkatu 1, 33100 Tampere

Lisätietoja:

Arto Rastas

Puh.041 505 8341

arto@artorastas.fi