finlaysonin palatsi julkisivu kohokohdat

Lasten kyky eläytyä ja uppoutua leikkiin on ilmiömäinen ja suorastaan kadehdittava. Me aikuiset kaipaamme siihen tilaan takaisin. Onneksi asiaan on saatavilla ammattiavustusta. Tuoni Studiot herättää tarinat ja sytyttää mielikuvituksen erilaisin juonellisin tapahtumin ja juhlin. Sinun tarvitsee vain nauttia. Vaikkapa murhamysteeristä, sillä vuodesta 2008 asti erilaisia ohjelmiaan kehitellyt Tuoni Studioiden porukka on murhaamisen ammattilainen.

Murhamysteeri on uuden ajan sosiaalinen seurapeli, joka osallistaa vieraat toimintaan. Murhaisan tarinan kehys voi olla mitä tahansa salakapakasta 80-luvun Miamiin tai tulevaisuuden avaruusasemaan. Liian hyytäväksi tunnelmaa ei päästetä.

tuoni kohokohdat
Tuoni Studiot Oy:n toimitusjohtaja ja tirehtööri Miika Saari on tuttu ”murhamies” Finlaysonin Palatsilla

– Lähdemme siitä, että vaikka murha teemana on vakava, niin tarinaa tehdään aina vahvasti pilke silmäkulmassa, Tuoni Studiot Oy:n toimitusjohtaja ja tirehtööri Miika Saari kuvailee.

Tilaisuudet, niin murhilla kuin ilmankin, on tehty vieraille hyvin helpoiksi ja nautittaviksi. Mitään ei tarvitse tietää tai osata etukäteen.

– Vieraat saavat ennen illan alkua roolihahmonsa. Silloin heille selviää, mikä on heidän taustansa ja mitä heidän tulisi tehdä illan aikana. Kun vieraiden tavoitteet menevät ristiin illan aikana, siitä syntyy hauskuutta ja kalabaliikkia, Saari kuvailee veikeästi hymyillen.

Tapahtumiin voi osallistua voi omien mieli- ja esiintymishalujensa mukaan, mutta kenenkään ei ole pakko. Ohjelma on rakennettu viihdyttäväksi niin sanotusti sivusta seuraajankin kannalta.

– Annamme lähtökohdan, viitekehyksen ja joitain tavoitteita, mutta emme määrittele lopputulosta. Vieraat tekevät tapahtuman ja illan kulku on aina yllätyksellinen. Isäntä ja muu henkilökunta on toki vastaamassa vieraiden viihtyvyydestä.

Myös ruokailu on kirjoitettu mukaan luontevasti, ja koko ilta onkin kaikkinensa yhtä asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöityä eheää tarinaa.
finlaysonin palatsi alkuruoka kohokohdat
Tilaisuuksia voidaan järjestää kymmenestä yli 200 henkilön ryhmille ja 80 henkilöön asti ne ovat jokaisen vieraan osallistavia. Useamman sadan henkilön mysteerit ovat enemmän esitystyyppisiä. Niissä on mukana ammattinäyttelijöitä.

Tuoni Studiot vievät ohjelmat asiakkaiden toivomiin paikkoihin, mutta ennen kaikkea he mielivät käyttää tiloja ja ravintoloita, joissa ohjelma on luotettavaa ja laadukasta toteuttaa. Finlaysonin Palatsilla on järjestetty jo kymmeniä tilaisuuksia.

tuoni 2 kohokohdat– Finlaysonin Palatsin kanssa yhteistyö toimii saumattomasti, jolloin pystymme takaamaan laadun asiakkaalle. Täällä on myös monipuoliset tilat ja puitteet tehdä melkein mitä tahansa. Tämä on taipunut niin salakapakaksi, sairaalan aulabaariksi kuin Hercule Poirot’n vierailuunkin. Pienin ryhmä on ollut 10 henkilöä, suurin 200.

Tuoni Studiot operoi tällä hetkellä 200 tapahtuman koko ajan kasvavalla vuosivauhdilla useassa eri kaupungissa. Yritykset muodostavat asiakaskunnasta suurimman osan, mutta viime vuosina myös yksityisten järjestämät tilaisuudet ovat lisääntyneet roimasti. On synttäreitä ja ystäväpiirien illanviettoja.

Tarinoiden tapahtuessa vieraiden henkilökemiat, tuttuus tai tuntemattomuus tekevät ohjelmista vaihtelevia ja mielenkiintoisia. Onpa Tuoni Studioiden järjestämiä tapahtumia keksitty käyttää jopa rekrytointitilaisuuksien yhteydessä.

Ennen kaikkea Tuoni Studiot rakentaa ja luo ihmisille kestäviä elämyksiä.

– Meille on tullut kiittävää sähköpostia, jossa on kerrottu, että juonikuviot ovat jääneet elämään ihmisten mielissä ja puheissa moniksi kuukausiksi eteenpäin. Siihen tähtäämmekin.

ELÄMYSTOIMISTO TUONI STUDIOT

Teksti ja kuvat: Ronja Honko Lifestyle Media Oy, Ensijulkaisu vuonna 2016

KOTISIVUT RAVINTOLAESITTELY
finlaysonin palatsi julkisivu kohokohdat