Tapsan Tahdit 2022

  [TAPAHTUMA MENNYT]
    TEE UUSI TAPAHTUMAHAKU

  to 4.8. - la 6.8.
  Pirkkalaistori | Pirkkalaistori, Nokia | iCal

  Kotimaisen kevyen musiikin tapahtuma Tapsan Tahdit järjestetään 4.-6.8.2022. Festivaalin pääesiintyjinä perjantaina 4.8. lavalle nousevat Erin, Tuure Kilpeläinen ja Kaihon karavaani, Suvi Teräsniska ja Popeda.

  Vuodesta 1987 asti järjestetty tapahtuma kunnioittaa alueella vaikuttaneen Tapio ’Tapsa’ Rautavaaran musiikillista perintöä.

  Iskelmä-Finlandia jaetaan 20. kerran
  Tapsan Tahdit alkaa torstaina 4.8. klo 18.00 avajaisilla, jossa jaetaan jo 20. kerran arvostettu Iskelmä-Finlandia -palkinto. Palkinto ojennetaan kevyen musiikin eteen tehdystä merkittävästä työstä. Raadin puheenjohtajana toimii sanoittaja ja muusikko Turkka Mali, joka palkitsee voittajan yhdessä Nokian kaupungin edustajan kanssa. Voittajan konsertti nähdään avajaisseremoniassa myöhemmin samana iltana.

  Ohjelma kaikenikäisille
  Tapsan Tahdeilla on tarjolla kaikenikäisille sopivaa maksutonta päiväohjelmaa sekä aikuiselle yleisölle suunnattuja maksullisia iltakonsertteja. Tapahtuma-areenana toimii Nokian Pirkkalaistori, jossa ohjelmaa on tarjolla Tahtiteltassa ja Armas-torilavalla. Torilla on myös yhteistyökumppaneiden eri pisteitä.

  Iltakonserteissa kevyen musiikin tähdet
  Iltakonserteissa nähdään radiohiteistään tuttuja Suomen eturivin esiintyjiä. Perjantaina lavalle nousevat pop-tähti Erin ja groovaavaa suomipoppia tarjoileva Tuure Kilpeläinen ja Kaihon karavaani. Lauantaina puolestaan viihdyttävät iskelmätähti Suvi Teräsniska ja Ikurin rokkikone Popeda.

  Maksuton päiväohjelma
  Päiväohjelmassa on luvassa paikallisten esiintyjien konsertteja. Lauantaina yhteistyössä MLL Nokian yhdistyksen kanssa toteutettava Onnimanni-päivä tarjoaa viihdettä ja tekemistä myös perheen pienimmille.
  Tahti-klubit Ravintola Pepperissä ja jatkot Ravintola Iisopissa viihdyttävät Tahtikansaa myös Pirkkalaistorin liepeillä. Tarkempi ohjelma www.tapsantahdit.fi

  ”On hienoa päästä järjestämään Tahteja jälleen täydessä laajuudessaan. Uskon, että moni on kaivannut tapahtumia sekä livekohtaamisia ja -musiikkia. Olemme rakentaneet tapahtuman, jossa esiintyvät Suomen kirkkaimmat tähdet ja joka tunnelman osalta tarjoaa ainutlaatuisen elämyksen!”, sanoo tuottaja Jukka Heinämäki.

  Tapsan Tahtien iltakonserttien lipunmyynti on alkanut Lippupisteessä


  Tapahtumat > Festivaalit


  Tapsan Tahdit 2022
  to 4.8. - la 6.8.
  Hintaluokka: 42,50
  Tapahtuma verkossa

  Erin, Tuure Kilpeläinen ja Kaihon karavaani, Suvi Teräsniska ja Popeda

  Tapahtumapaikka


  Pirkkalaistori
  Pirkkalaistori
  Nokia

  Hotellit läheisyydessä


  Pirkkalaistori KOHOKOHTIA

  Ilmoita tapahtuma tästä