[TAPAHTUMA ALKANUT JA MAHDOLLISESTI MENNYT]
TEE UUSI TAPAHTUMAHAKU
TAPAHTUMAKALENTERI
la 18.5.
Holvin Pihalla järjestetään viikonloppuna kymmenen ruokalajin Kevään menu. Ravintola Tiiliholvin keittiömestari Pietari Parkkonen keittiötiimeineen on ajoittanut piharavintolassaan kattaukset perjantaiksi 17.5. klo 19 ja lauantaiksi 18.5. klo 18.
MENU
Amuse Bouche
Parsakeitto
Mustajuurta
Kurkkugazpacho
Kampasimpukkaa ja ahventa
Ankkaa ja kirsikkaa
Ruohovasikan ulkofilettä
Kirsikkatomaattigranite
Raparperia ja valkosuklaata
Petit Fours
Pöytävarauksen voit tehdä soittamalla 0207 669 061 tai sähköpostitse tiiliholvi@tiliholvi.fi
Tapahtumat > Ravintolat
Kymmenen ruokalajin kevään menu Holvin Pihalla
la 18.5.Hintaluokka: Menu+viini/juomapaketti 180€
Tapahtuma verkossa
Tapahtumapaikka
![]() | Ravintola Tiiliholvi Kauppakatu 10 Tampere Hotellit läheisyydessä ![]() |
Tunnelmallisen kaariholvisen kellariravintola Tiiliholvin keittiössä ruokaa valmistetaan kunnianhimoisesti ja tinkimättömällä ammattitaidolla. Reippaasti yli 40-vuotiaan ravintolan makumaailma on klassinen ranskalainen modernilla pohjoismaisella vivahteella.
PÖYTÄVARAUS ILLALLISLAHJAKORTTI
Ravintolaesittely: Ravintola Tiiliholvi