Kirsi Seppänen on työskenteli muutama vuosi sitten Deli 1909 & Wine Barin ravintolapäällikkönä.

Kosolti kisamenestystä niittänyt Kirsi Seppänen on tuttu kasvo monista Tampereen viinibaareista ja viiniosaavista ravintoloista, kuten Deli 1909 & Wine BarRavinteli Huberi ja Ravinteli Bertha.

Seppäsen meriittilista alkaa olla melko merkittävä: Suomen Paras Sommelier-, Vuoden Nuori Sommelier-, Nordic Ruinart Challenge- ja nyt Grand Champagne challenge -kisan voitto.

Palkittu sommelière Kirsi Seppänen siirtyy Berthan salitaituriksi

Kirsi Seppänen on Vuoden Nuori Sommelier 2018 – kultaa ja hopeaa Tampereelle

Kirsi Seppänen on Suomen Paras Sommelier – Jo toinen SM-kisavoitto tamperelaistaiturille tänä vuonna

KOTISIVUT RAVINTOLAESITTELY