TAKE AWAY TAMPERE

Henriksin pöytiintarjoiltu & noudettu lauantaibrunssi

Taas tuli yksi syy lisää rentoilla lauantaisin ja jättää aamupalakokkailut ammattilaisten käsiin. Henriks on alkanut tarjota rentoa "runssia" lauantaisin klo 12-15.

Zarillon Burgertiistai

Messevän kokoisista annoksistaan, ehdasta westerntunnelmastaan ja Burgertiistaistaan tunnettu Zarillo hemmottelee asiakkaitaan uskollisesti asiakasystävällisillä hinnoillaan tiistaisin. https://kohokohdat.fi/tampere/ravintola-zarillolta-uutuutena-pihvilounas-foodoran-kautta/ Perisuosittu Burgertiistai ja Zarillon lounas Zarillo on yksi alueen suosituimmista lounaspaikoista. Alkujaan...

Aistin take away -annoksista ilmiö

Ravitsemisliike Aistista voi hakea edelleen myös take away -annoksia. Perjantain noutoannoksista on muotoutunut pienimuotoinen ilmiökin ja niistä ilmoitellaan ravintolan kotisivuilla ja somessa säännöllisesti. Ravintolan mutkattoman...
HUOM! Koska elämme nopeasti vaihtuvien tilanteiden korona-aikoja, kannattaa tarkistaa tiedot varmuuden vuoksi vielä ravintoloiden omista some-kanavista ennen tilauksen tekemiseen ryhtymistä.

HUOM! Tästä alaspäin sivua ei päivitetä enää aktiivisesti, mutta pääset hyvin kärryille ravintoloiden take away -tarjonnasta.

 

Tampereen ravintolat mukautuvat parhaillaan koronaviruksen aiheuttamaan tilanteeseen ja pyrkivät palvelemaan asiakkaita entistä monipuolisemmin. Melkein kaikista ravintoloista voi nyt joko käydä hakemassa tai tilata ruokaa hyvin edullisesti kotiin tai työpaikalle. Laadukasta, maukasta ja hygienisesti valmistettua ravintolaruokaa voi siis nautiskella tyystin turvallisesti myös omissa oloissaan. Monesta ravintolasta saa noukittua kyytiin myös annoksille sopivat tasokkaat juomat!

Nyt kannattaa välttää marketeissa tungeksimista ja joko tilata tai noutaa ravintolaruokaa kotiinsa samalla paikallisia ravintolatoimijoita tukien. Koska monella ravintolalla on myös alkoholijuomien ulosmyyntioikeudet, voi passelit ruokajuomat voi ostaa kyytiin samalla reissulla.

– Todella moni ravintola myy nyt ruokaa mukaan niin kauan kuin ravintolat vaan saavat olla auki. Ottakaa ihmeessä yhteys ravintoloihin ja hakekaa ruokaa sieltä, eikä ruuhkaisista marketeista, vetoaa Astorin ravintoloitsija Henry Olander.

Olander toteaa lisäksi, että mikäli ruokaa ei noudeta tai tilata ravintoloista, tulee pian eteen tilanne, jossa ruokahävikki on suunnaton. Siihen ei kenelläkään meillä ole varaa etenkään tässä tilanteessa.

Muiden muassa näistä ravintoloista saa ruokaa noudettuna ja/tai Woltin, Foodoran tai ravintoloiden itsensä toimesta kotiin/työpaikalle kuljetettuna:

4 Vuodenaikaa (ruokabokseja mukaan ja kuljetettuna viikottain), Aisti (ruokaa mukaan), Aleksis (lounasta ja aamiaista mukaan), Aloha Ramen (ruokaa mukaan ja kuljetettuna), Bertha (ruokaa mukaan ja kuljetettuna tiistaisin, kolmen ruokalajin take away -menu saatavilla perjantaisin ja lauantaisin), Bistro Kattila (ruokaa mukaan, myös teemoitettuja menupaketteja), Cafe Pispala (ruokaa mukaan ja kuljetettuna, myös brunssi), Don Franco (ruokaa mukaan ja kuljetettuna), Fujimi (ruokaa mukaan ja kuljetettuna), Gopal (ruokaa mukaan ja kuljetettuna), Huber (”lihakaupasta” erilaisia lihoja sekä ruokaa mukaan), HOAX (ruokaa mukaan ja kuljetettuna, Hygge (lounasta mukaan), Hella & Huone (teemoitettuja ruokabokseja sekä kasseja), Il Siciliano (ruokaa mukaan ja kuljetettuna), Kaffila (salaatteja, toasteja yms. kahvilatuotteita Hallituskadun take away -luukusta), Kajo (ruokaa mukaan ja kuljetettuna), Konditoria Mari (lounasta ja leivonnaisia mukaan), Kumma Junk Bar & Lounge (ruokaa mukaan ja kuljetettuna, myös juomat max.5,5%), LiV (ruokaa mukaan ja kuljetettuna) Los Pollos (ruokaa mukaan ja kuljetettuna), Malabadi, Maja/Talo (ruokaa ja juomaa max 5.5% mukaan), Maka Sushi (ruokaa mukaan ja kuljetettuna), Mama Bear (erilaisia puuroja, smoothieita jne. mukaan), Muusa (ruokaa mukaan ja kuljetettuna perjantaisin ja lauantaisin klo 13-19, myös brunssibokseja ajoittain), Naughty BRGR, Onni ja Leo (ruokaa mukaan ja kuljetettuna), Panimoravintola Plevna (ruokaa mukaan tai kotiinkuljetuksella + panimon omat vahvatkin oluet), Piha (lounasta mukaan ja sovittaessa myös kotiinkuljetuksella), Pizzeria Basiliko (ruokaa mukaan ja kuljetettuna), Pizzeria Napoli (ruokaa mukaan ja noudettuna 30.04. alkaen, myös juomat max. 5,5%), Pepperit, Periscope (karanteeniboxeja mukaan ja kuljetettuna), Public House Huurre, Purebite, Pancho Villa Hämeenkatu ja Satakunnankatu, Punjab Kebab (ruokaa mukaan ja kuljetettuna), Suomalaisen Klubin ravintola (ruokaa mukaan ja kuljetettuna), Sitko Pizza & Bar, Tacos’n’Tequila (ruokaa mukaan ja kuljetettuna), Wanha Tappi (lounasta kotiinkuljetuksella), Zarillot (ruokaa mukaan).

Gastropub Tuulensuu on muovautunut gastropubien ”take away -keskuskeittiöksi”. Sieltä saa annoksien ohella(!) noudettuna mukaan myös alkoholijuomia 5,5%.

– Armas C’atering toimittaa Suomalaisen Klubin ravintolan asiakkaille ruokaa työpaikoille ja kotiin keskustan alueella lounasaikaan. Ruokaa saa mukaan myös. Eritysesti Klubin iäkkäämmät asiakkaat ovat olleet huolissaan miten järjestää ruokailunsa nyt, joten toimitamme vanhuksille annoksia kotiin keskustassa. Maksaa voi käteisellä, kortilla tai käyttää lounasseteleitä, ravintoloitsija Christina Suominen kertoo.

Vähän kauempana Ylöjärvellä Bistro Miss Ada palvelee sekä noutoruoin että kotiintoimituksin, Veljekset Mattilan Palwaamo taas tarjoaa take away- lounasta (verkkokaupan kautta tilattuna ruokia ja tuotteitakin myös kotiinkuljetuksella). Myös Bistro Mustavuori myy ruokaa mukaan. Valkeakoskella ruokaa myy mukaan ja kuljetuksella (maksupääte käytössä) Sauna Bar & Grill, jonka annoksia saa ostaa nyt myös viereisestä K-Citymarketista. Pyhiksi teemoitettuja ennakkoon tilattavia menuja saa mukaan myös Valkeakosken Stellasta. Kangasalan Paakarista saa mukaan ruokaa ja Lempäälän Vaihmalan Hovista ruokabokseja niin noutaen kuin kuljetettunakin. Sastamalan puolelta Herkkujuustolan Juustotuvasta taas saa mukaan teemoitettuja antimia, juustomyymälä avoinna poikkeusaukioloin.

Tom & Crill Lielahti on siirtynyt kurvailemaan ruokarekallaan markettien pihoihin ja toimittaa annoksia myös kotiin. Ravintola tiedottaa fb-sivuillaan näin: ”Olemme koko viikon Lielahden Gigantin edessä ruokkimassa kansakuntaa klo 10- 14. Mietimme myös ilta-aikoja, jos tarvetta on. Ruokalista kasvaa asiakkaiden toiveiden mukaan. Kaikki ruoka pakataan erikseen mukaan ja sen voi syödä paikan päällä tai ottaa mukaan. Toimitamme myös ruokia kotiin Lielahden, Lentävänniemen ja Siivikkalan alueella.”

Seuraavista Juveneksen ravintoloista saa ruokaa mukaan:

Frenckell & Piha (ruokaa mukaan, myös opiskelijoille Kelan tuella)
Saarni (myös leivonnaisia mukaan), Newton. Lisäksi verkkokauppa auki, tilaukset kotiinkuljetuksella.

Parkanon suunnalla take away -meiningillä palvelevat Kahvila Käenkulma, Raijanholvi ja Ezzo.

Kannattaa myös muistaa, että ravintoloita voi tukea herkullisesti myös ostamalla lahjakortin joko itselle tai lahjaksi ja käyttää sen vaikka paljonkin myöhemmin. Samalla tuet paikallisia toimijoita juuri nyt, kun saleissa on väljempää ja autat pitämään yritysten pyörät pyörimässä. Pienelläkin ostolla on suuri vaikutus. Pidetään yhdessä paikallisten toimijoiden puolia tässä tiukassa tilanteessa.

HUOM! Koska elämme nopeasti vaihtuvien tilanteiden korona-aikoja, kannattaa tarkistaa tiedot varmuuden vuoksi vielä ravintoloiden omista some-kanavista ennen tilauksen tekemiseen ryhtymistä.