Ravintoloiden noutoruokaa ja baarien juomaherkkuja saa nyt ostaa sellaisistakin paikoista, joista niitä ei ihan ensimmäiseksi keksisi käydä mukaan noukkimassa.

Take away -annoksia

1Dabbal Kitchen & Bar

Ravintola Dabbalin poroburgerin voi viikonloppuna napata mukaansa Lapland Hotel Tampereen aulasta.

Ravintola Dabbaliin voi majoittua ja nauttia hotellihuoneessa elämyksellisen kolmen ruokalajin menun. Vaihtoehtoisesti pohjoisen makuelämyksistä voi nauttia ihan kotona. Dabbal Kitchen & Barin take away -annoksia on saatavilla perjantaina ja lauantaina klo 17–21.

Koe upeita pohjoisen makuelämyksiä myös kotonasi! Dabbal Kitchen & Barin take away -annoksia saatavilla tänään ja…

Julkaissut Lapland Hotels Tampere Perjantaina 19. maaliskuuta 2021

2Huberin pihviä Sokos Herkusta

Ravinteli Huberin dry-aged lypsylehmänlihaa on saatavalla lähikorttelin isommasta kivijalkaliikkeestä, Sokokselta.

Grand Hotel Tammerin historiallisesta miljööstä voi käydä noutamassa Bistro Tammerin ruokia. Take away -annoksia on tarjolla tiistaista lauantaihin klo 16-20 ja ne noudetaan hotellin vastaanotosta. Ruoat voi myös tilata suoraan kotiin Foodora-kyydillä.

Ravintolatoiminnan rajoituksista johtuen ravintolassa ei voi ruokailla tulevina viikkoina. Mutta ei hätää – voit tilata…

Julkaissut Bistro Tammer Torstaina 11. maaliskuuta 2021

Tammerin uusi keittiöpäällikkö Tomi Rinne on kovan motivaation joukkuepelaaja

4Tiiman cocktail-ainekset viikonlopulle

Entisen salakapakka Tiiman huimat juoma-ainekset viikonloppuun voi käydä noutamassa Juhannuskylästä. Juomasekoitussetin valmistusohjeineen saa tilattua Olympiakorttelin verkkokaupan kautta vielä perjantaina viikonloppuna noudettavaksi.

Tiiman Cocktail box vol. 1

Boxin saa tilattua Olympiakorttelin verkkokaupan kautta vielä perjantaihin klo 18…

Julkaissut Tiima Torstaina 18. maaliskuuta 2021

5Annokset mukaan kartanohotelli Vaihmalan Hovin Bistrosta

Vaihmalan Hovin Bistro jatkaa sulun aikana perjantaiboxien kokkaamista kuten viime vuonnakin. Perjantaiboxit ovat saaneet hyvän vastaanoton Lempäälässä toimivassa kartanoravintolassa.

6Komediateatterin arkiruokia ennakkotilauksesta – mukaan myös juomat

Juhlatalon Ravintolat operoi Komediateatterilta noudettavia 4 annoksen noutoruokaboxeja aina torstaisin. Tilaukset voi tehdä myös verkkokaupasta tiistaihin klo 12 mennessä. Noudot tapahtuvat torstaisin klo 12-17 Komediateatterilta. Teatterin oma pubi Sisko ja sen Veli pitää juomakauppaa auki myös sulun ajan ja valikoimissa on myös ravintoloitsija Loretta Pietilän oma olut: Brewcatsin Viinipimuille eli Pietilälle ja Christina Suomiselle toteuttama yhteistyöolut Pinch on pantu porilaisessa Moose on the Loose -panimossa.

Lisää take away -annoksia Tampereella

Take away -annoksia ja -menuja Tampereen ravintoloista