Kauan odotettu Panimomestari Oluthuoneen terassi Tuomiokirkonkadulla on vihdoin avattu ja Plevnan palkitut maltaisat tuotteet oluineen, siidereineen ja simoineen ovat maisteltavissa aivan kaupungin ytimessä. Kävelykadun terassi ilahduttaa myös viiniuutuuksin.

Vuodesta 1996 lähtien toiminut Oluthuone on englantilaistyyppinen oluen ystävien toinen olohuone, jossa oluen tarjoilulämpötilaan kiinnitetään erityistä huomiota. Olutvalikoima on monipuolinen ja se vaihtelee kausittain.

Panimomestari Sam Viitaniemen oluet syntyvät Plevnassa, Finlaysonin alueella.

Kesä on erityisesti vehnäoluiden aikaa. Oluthuoneen valikoimassa on laaja valikoima olutravintolan oman panimon, Koskipanimon oluita. Panimon oluista vastaa panimomestari Sam Viitaniemi, joka on keittänyt kesän kunniaksi taas runsaasti suveen sopivia makuja.

Kesän uutuus ja erikoisuus on Ravintola Oluthuone Panimomestarin oma olut, joka ei ole vehnäolut, vaan kullankeltainen kaura OPA (oat pale ale). OPA Oluthuone pale ale 4,6% on virkistävä ja sopivan maltainen, jossa kaura pehmentää olutta sekä parantaa vaahtoa. Olut on kukkaisen hedelmäinen, sitrusmainen raikas pintahiivaolut. Erikoisuutena kahteen kertaan tehty kuivahumalointi.

Myöskään viinin ystäviä ei Oluthuoneella ole unohdettu. Kesän viineinä tarjolla ovat mm. luomu- ja vegaanisertifioidut espanjalaisviinit Espanjan Alicantesta Bodegas de Pinoson tilalta. Ravintolaan on valikoitu tilalta kaksi erinomaista viiniä, jotka soveltuvat hyvin Suomen kesään. Vermador Tinto on kevyen keskitäyteläinen ja marjaisen monipuolinen, Vermador Blanco taas kevyen hapokas ja puhtaan hedelmäinen vaihtoehto.

Terassi on avoinna joka päivä klo 12 alkaen. Viikonloppuna perjantaista lauantaihin 03 asti.

Aikaisemmin tänä keväänä sai ensi-iltansa myös Panimoravintola Plevnan katettu ja lasitettu terassi:

Plevnan uusi terassi on lämpöinen ympäri vuoden – panimomestarin täysosumaolutta voi ostaa myös mukaansa