Minetti, Särkänniemi

MinettiSärkänniemessä nautiskellaan tänä kesänä artesaanijäätelöitä. Minetti-jäätelöä valmistetaan myös elämyspuiston omassa Gelato-jäätelötehtaassa.

Puiston alueelta löytyy useita pisteitä, joista jäätelöä saa. Italialaistyyliset artesaanijäätelöt löytyvät mm. kahvila Huimasta, joka on Euroopan korkein jäätelökahvila ja sijaitsee Näsinneulan näköalatasanteella.

Kuvat: Lifestyle Media Oy

Lue lisää: www.sarkanniemi.fi

[accordion]
[acc_item title=”Autolla Särkänniemeen”]Tiesitkö, että suurin osa erehtyy ajamaan suoraan Särkänniemeen ja luulevat löytävänsä parkkipaikan läheltä? Niin ei käy sesongin aikana, sillä tunnelityömaa on vienyt suuren osan Särkänniemen parkkipaikoista.

Vinkki – Toimi näin:

Pysäköintiluolan ja Särkänniemen välille on järjestetty kuljetukset minimissään 15 minuutin välein. Ajaminen luolaan autolla voi sekin olla joillekin lapsille elämys. Pysäköinti on edullinen, sillä siihen sisältyy 18 tuntia parkkiaikaa ja edestakaiset kuljetukset. Luolassa on selkeät opastukset Särkänniemi-busseille. Parkkilipuke on otettava autosta mukaan, jotta bussinkuljettaja voi aktivoida lipukkeen ja erikoishinnan.

Jos yövyt hotellissa, helpointa on viedä matkatavarat ensin hotelliin ja sen jälkeen pysäköidä auto pysäköintiluolaan.

[/acc_item]
[acc_item title=”Junalla Särkänniemeen”]Tampereen rautatieasemalta pääsee Särkänniemeen bussilinjoilla 3, 16 ja 20. Lue lisäohjeet täältä: http://www.sarkanniemi.fi/fi/vinkkeja-ja-linkkeja/julkinen-liikenne[/acc_item]
[acc_item title=”Linja-autolla Särkänniemeen”]Tampereen rautatieasemalta pääsee Särkänniemeen bussilinjoilla 3, 16 ja 20. Lue lisäohjeet täältä: http://www.sarkanniemi.fi/fi/vinkkeja-ja-linkkeja/julkinen-liikenne[/acc_item]
[/accordion]