Master of Wine Essi Avellan, Kuvaaja: Michael Boudot (kuvaa rajattu toimituksessa)

Tampereen Vinoteekissa järjestetään jälleen korkeantason viinikoulua, jossa tutustutaan syyskaudella kuohuviiniklassikoihin sekä Pinot Noir ja Gamay -rypäleisiin.

Essi Avellan on kansainvälisesti tunnettu viiniasiantuntija, joka on ensimmäisenä suomalaisena suorittanut arvostetun Master Of Wine -tutkinnon.

– Essi on yksi maailman arvostetuimpia samppanja-asiantuntijoita ja hänen viinikoulunsa on todella tasokas. Arvostamme sitä, että Essi edelleen järjestää aikaa myös Vinoteekille, vaikka hän on kovin kiireinen ja kysytty, kiittelee Tarja Mattsson Vinoteekista.

Opintomateriaaliksi valitaan aina niin edullisempia yksilöitä, joista ihmiset voivat löytää uusia suosikkeja kotona nautittaviksi, kuin myös kalliimpia viinejä, joita ei ehkä tulisi muulloin maisteltua. Teemoista voi valita juuri sen itseä kiinnostavimman tai käydä koko koulun läpi.

Viinikurssit ovat lisäksi mielenkiintoinen lahja sekä tapa palkita tai kouluttaa työntekijöitä. Ihmiset myös verkostoituvat helposti yhteisen kiinnostuksen kohteen äärellä.

Tampereen vanhin viinikoulu on toiminut Vinoteekissa jo vuodesta 2007

Tampereen Vinoteekki on komea yksityinen viinikellari ja juhlahuoneisto aivan kaupungin ytimessä osoitteessa Kuninkaankatu 13. Viinikellarin syleilyssä sijaitsee pullopaljous jumalaisia juomia, mutta siellä on tarjolla myös opastusta niiden saloihin.

Kevätkausi 2021
ke 26.5.2021 klo 18 Pinot Noir ja Gamay 70€
Sitovat ilmoittautumiset vinoteekki@gmail.com
Paikkoja rajoitetusti.

Tapahtuma > Pubitapahtumat


Master of Wine Essi Avellanin viinikoulu: Pinot Noir ja Gamay

 ke 26.5.
 18:00
 Hintaluokka: 70€ 
 Tapahtuma verkossa

Tapahtumapaikka


Vinoteekki

Vinoteekki
 Kuninkaankatu 13
Tampere

 Hotellit läheisyydessä