Aistin Miäskeittäjät ovat jo kevätmielellä ja ideoivat maaliskuun kolmen ruokalajin kausimenulle alkuruokavaihtoehdoiksi maa-artisokkaterriiniä, jossa hyödynnetään mm. luontoarvoja ja myös mainiota kotimaisen kalan raikasta makumaailma särjen muodossa.
Maaliskuun mauista löytyy myös pääruokana karitsan potkaa ja jälkihyvänä jäätelöä Miäskeittäjien Makiasta, joka on ravintolan omaa omaa luumulikööriä.
Aistin ruokafilosofiassa korostuvat lähellä tuotetut, kauden puhtaat ja tuoreet raaka-aineet — teemalla uudet kujeet, vanhat tekijät.
AISTIN MAALISKUUN MENU
Maa-Artisokkaterriiniä,
Savusärkimoussea & Marinoituja Beluga-Linssejä
10€Karitsan Potkaa,
Rosmariinikermaa & Paahdettua Valkosipuli-Perunapyreetä
24 €Sitruunatorttua,
Mustikkamarenkia & Luumuliköörijäätelöä
8 €Menukokonaisuus 40 €
Tapahtuma > Ravintolat
Karitsan potkaa ja särkeä Aistin kausimenulla
maaliskuussa
Hintaluokka: Menu
Tapahtuma verkossa
Tapahtumapaikka
Ravitsemisliike Aisti
Hallituskatu 19
Tampere
Hotellit läheisyydessä