Ravintola Aisti – Ravitsemusliike Aisti. Kuvaaja: Ronja Honko, Lifestyle Media Oy

Aistin Miäskeittäjät ovat jo kevätmielellä ja ideoivat maaliskuun kolmen ruokalajin kausimenulle alkuruokavaihtoehdoiksi maa-artisokkaterriiniä, jossa hyödynnetään mm. luontoarvoja ja myös mainiota kotimaisen kalan raikasta makumaailma särjen muodossa.

Aistin särkiannos, kuva: Aisti
Maa-Artisokkaterriiniä, Savusärkimoussea & Marinoituja Beluga-Linssejä. Kuva: Aisti

Maaliskuun mauista löytyy myös pääruokana karitsan potkaa ja jälkihyvänä jäätelöä Miäskeittäjien Makiasta, joka on ravintolan omaa omaa luumulikööriä.

Aistin ruokafilosofiassa korostuvat lähellä tuotetut, kauden puhtaat ja tuoreet raaka-aineet — teemalla uudet kujeet, vanhat tekijät.

AISTIN MAALISKUUN MENU

Maa-Artisokkaterriiniä,
Savusärkimoussea & Marinoituja Beluga-Linssejä
10€

Karitsan Potkaa,
Rosmariinikermaa & Paahdettua Valkosipuli-Perunapyreetä
24 €

Sitruunatorttua,
Mustikkamarenkia & Luumuliköörijäätelöä
8 €

Menukokonaisuus 40 €

 

Tapahtuma > Ravintolat


Karitsan potkaa ja särkeä Aistin kausimenulla

 maaliskuussa
 Hintaluokka: Menu 
 Tapahtuma verkossa

Tapahtumapaikka


Ravitsemisliike Aisti

Ravitsemisliike Aisti
 Hallituskatu 19
Tampere

 Hotellit läheisyydessä