Tammerin puistonäkymien äärellä aterioidaan ja viihdytään yhdessä, kun italialainen Apericena valloittaa Trattoria Tammerin puiston.

Ravintola vastaa yhteisöllisen syömisen trendiin tarjoamalla kevätlauantaisin yhdessä syömiseen luotua Apericena-elämystä. Apericena on alun perin syntynyt Italiassa houkuttelemaan nimenomaan nuorempaa sukupolvea nauttimaan herkullisesta ja mutkattomasta ruuasta. Se sopii kaikille, jotka haluavat nauttia hyvästä ruuasta ja seurasta rennossa ilmapiirissä.

– Apericena tulee sanoista aperitivo – alkuruoka sekä cena – päivällinen. Siinä yhdistyy monipuolinen maistelu ruokaisaan ateriaan. Tarjolla on aina runsas antipasti-valikoima ja päivän risotto lautasannoksena, kertoo Trattoria Tammerin puiston ravintolapäällikkö Ville Pulkkinen.

Trattorian Apericena klo 12-15 välille. Tarjolla antipasti alkuruokabuffet ja pääruokana tarjoillaan risotot oman valinnan mukaan pöytään. Kuva: Trattoria Tammerin puisto

Antipasti-valikoimassa on Tammerissa leivottua focacciaa, omatekoista munakoisopestoa, vihreää salaattia, marinoitua tomaattia sekä bufala-mozzarellaa, rosmariinioliiveja ja lisäksi vaihtuva valikoima erilaisia kylmiä salaatteja ja leikkeleitä. Pöydästä voi napostella vapaasti oman maun mukaan. Päivän risotosta voi valita kasvis-, kala- tai lihavaihtoehdon. Joka lauantai on myös tarjolla sesonkia juhlistavia juomatarjouksia.

– Runsaan antipastipöydän myötä asiakkaat pääsevät maistelemaan erilaisia makuja. Olemme huomanneet, että keskustelu ruuasta ja ruokaan liittyvistä elämyksistä versoo runsaampana jaettavien annosten äärellä. Ruokailusta muodostuu näin kokonaisvaltaisempi tapahtuma kuin pelkkä ateriasta nauttiminen.

– Apericenan ohella tarjolla ovat kaikki Trattorian á la carte -annokset, joten kaikki pääsevät nauttimaan suosikeistaan, joista Trattorian pizzat ovat suosikkiklassikko, Pulkkinen paljastaa.

Trattoria Tammerin puiston Apericena tarjolla lauantaisin 13.1.-28.4.2018 klo 12-15.

23,00€ / 19,90€/hlö S-etukortilla

Sis. antipasti-buffet ja päivän risotto lautasannoksena (kasvis/kala/liha-vaihtoehdot)

Pöytävaraukset: https://www.raflaamo.fi/fi/tampere/trattoria-tammerin-puisto-tampere.

 

Tapahtuma


Italialainen Apericena valloittaa Trattoria Tammerin puistossa

Lauantaisin 13.1.-28.4.2018 klo 12-15.
Koko päivä / aukiolojen mukaan
Hintaluokka: 23,00€ / 19,90€/hlö S-etukortilla 
Tapahtuma verkossa

Tapahtumapaikka


Trattoria Tammerin puisto
 Satakunnankatu 13
Tampere

 Hotellit läheisyydessä