Miss Adan synttärikarkeloissa keittiötaikojaan tekevät mm. 4 Vuodenaikaa -ravintolan keittiömestari Juho Rajamäki, Hopealinjojen ravintolatoimenjohtaja-keittiömestari Anette Mellin ja ravintola Näsinneulan keittiömestari Jarmo Kajander.

Bistro Miss Ada juhlistaa 2-vuotissyntymäpäiviään tuomalla Tampereen kokkitaiturit Ylöjärvelle 7.–11.10. Kymmenen kokkia tekee pareittain taikojaan hyödyntäen paikallisten tuottajien raaka-aineita. Luvassa on siis viisi juhlailtaa ja viisi erilaista, kunkin kokkiparin näköistä ja makumaisemaista menua.

Idea moiseen pop up -kulinaarikarkeloon syttyi siitä, että ravintoloitsija-keittiömestari Guy Peled haluaa paitsi tarjota asiakkailleen uusia elämyksiä, myös kutsua kaverinsa synttäritouhuihin.

– Asiakkaamme sanovat aina, että ruokailu Adassa on samanlainen kokemus kuin Tampereen ravintolamaailmassa, mutta täältä pääsee pyöräillen kotiin, Peled toteaa ja kertoo odottavansa kokkikaveriensa näkemistä keittiötemmellyksen tiimoilta.

Taikojensa tekovälineinä vierailevat kokit käyttävät Miss Adan mainion lähituottajaverkoston raaka-aineantimia. Menut julkistetaan pian.

Kokkitiimit ovat:

7.10. Kim ja Kaj Slotte
8.10. Juho Rajamäki ja Jarmo Kajander
9.10. Anu Lappalainen ja Anette Mellin
10.10. Henrik Lindqvist ja Pekka Koponen
11.10. Mikko Törrö ja Santeri Vuosara

KOTISIVUT

Miss Ada, Rauhalantie 2-4.