MAINOS
Koti TEEMANA Ravintola Piemonte

TEEMANA: Ravintola Piemonte

Ravintola Piemonte päätti sukeltaa vaihteeksi viereisen Italian maakunnan makumaailmoihin ja aloitti Toscana-viikkonsa 13.10.
Piemonten kevät etenee kuplien. Kuohuviiniviikot tuovat herkkuja sekä siemailtavaksi että naposteltavaksi. Miltä kuulostaisi itse tehdyt, paahdetut vaahtokarkit tai maitosuklaa-fondue mansikoilla tai hedelmävartaalla? Kuplivan kaverina, tietenkin.
Piemontessa ollaan lihaisien asioiden äärellä, kun ravintola starttasi hulppeat Carnivaalinsa. Tarjolla on lihaa niin peuran, lampaan kuin häränkin muodossa ja lihojen kylkeen vapaasti valikoitavia lisukkeita. Kaveriksi siemaillaan laseittain myytäviä vanhoja viiniystäviä Piemontesta ja uusia tuttavuuksia muistakin maakunnista.
Italialainen ravintola Piemonte laulattaa pastakonetta 24.2-8.3.2015 oikein asenteella ja tarjoilee itse valmistettua tuorepastaa
Aperitivo on peri-italialainen mukava tapa rentoutua päivän haasteiden jälkeen ja nauttia pieni hiukopala lasillisen kanssa. Vaikkapa työkaverien tai ystävien kanssa. Nyt tuota nautiskelua on tarjolla Piemontessa.
Piemontessa nautiskellaan risotto-annoksia vielä kuluvan viikon torstaina ja perjantaina. Listalta löytyy kolme erilaista risottoannosta.
Italialaisessa PiemonteRavintola Piemontessa varma kevään merkki on parsa, jonka ympärille on suunniteltu erillinen parsamenu. Piemonten kevät on myös kuohuva sillä 11.4.-1.5.2014 ravintolan kuohuviinivalikoima pullistelee.
Ravintola Piemonte ottaa varaslähdön kevääseen lauantaina 22.3. Tarjolla on kutkuttavan mielenkiintoisia Wine Flight -minitastingeja piemontelaisista viineistä.

MAINOKSET



Ravintolat Tampere – Dabbal Kitchen & Bar



Ravintola kassajärjestelmä