MAINOS
Finlaysonin Palatsi sykäyttää jälleen komein viinein. Nyt ravintolaan on saatu itävaltalaisen Esterházyn jaloja juomia siemailtaviksi. Niistä löytyy hyviä kumppaneita myös juuri vaihtuneelle syksyiselle kausimenulle, jonka annoksissa maistuvat ravut, riista ja marjat.
Kokoukset Tampereella eivät ole pikkubisnestä. Tampere-talon kokousasiakkaat käyttivät vuonna 2013 yhteensä 14,5 miljoonaa euroa hotelleihin, ravintoloihin, oheispalveluihin ja ostoksiin Tampereen alueella.
Ravintola Tiiliholvin ulkoterassi on saatu täyteen kesäterään! Suojaisalle ulkoterassille voi tilata kaikkia ravintolan listan annoksia, joten nautinto on taattu niin sisä- kuin ulkotiloissakin.
Ravintola Tiiliholvin uusin lista on mielenkiintoinen ja yllätyksekäs kokonaisuus. 18.6.2014 asti voimassa olevalle listalle keittiömestari Jarkko Mattila on luonut annoksia, joissa on muualla maailmalla käytettyjä jujuja.
Tämän hetken tunnetuin eteläafrikkalainen kokki, Marlene van der Westhuizen, saapuu vierailevaksi keittiömestariksi Tiiliholviin 11.-12.4. Marlenen suunnittelema menu on saatavilla kuitenkin jo 7.4. alkaen ja sen kumppaneiksi on valittu myös viinit Etelä-Afrikasta, De Grendelin viinitilalta, jota edustamaan paikalle saapuu kellarimestari Charles Hopkins.
KOTISIVUT RAVINTOLAESITTELY Ravintola Tiiliholvi on valinnut huikeat Paul Goerg-samppanjat tryffelimenunsa viineiksi. Gastronomian klassiset helmet yllätyksellisestikin yhdistävä menukokonaisuus tuo iloa ja...
Pohjoismaiden johtava hotelliketju Scandic jatkaa kumppanuuttaan maailmankuulun kokin Jamie Oliverin kanssa. Tänä syksynä nähdään kahdeksan herkullisen keiton kavalkadi, joka...
Huom! Tarkista brunssin tiedot Suomalaisen Klubin omilta sivuilta Tampereen Suomalaisella Klubilla kokataan perinteistä tuoreella tavalla. Ravintolan ohjaksiin ovat siirtyneet Tampereen...
Tampereen ydinkeskustaan rautatieaseman viereen avautunut Scandic Tampere Station hotelli käynnistää kaupungin hotellitarjonnassa uuden aikakauden. Tyylikkäässä ja urbaanissa hotellissa tunnelma...
Sokos Hotels on tekemässä Suomen hotellibisneksen mittavinta konsepti- ja brändiuudistusta, jonka ensimmäinen vaihe on uuden Solo-konseptin lanseeraus. Solo on...
Kulma26 on Hämeenkadun ranskalainen, tinkimättömästi ja taiten kokkaava bistro ja baari, joka taipuu myös monenlaisten yksityistilaisuuksien puitteiksi ja purtavaksi....