Pienellä Mäntysaarella, aivan rantakalliolla sijaitseva Neljän Tuulen Tupa, jota Mannerheim isännöi vuosina 1927-1933, on jo itsessään nähtävyys.

Monille tulee yllätyksenä, että hyvän ruoan ystävänä tunnettu Carl Custav eleli vapaaherran elämää ja toimi yrittäjänä tässä kahvilassa. Kahvilassa sekoitellaan asiakkaille myös legendaarista Marskin ryyppyä.

Ravintola Neljän Tuulen Tupa Hangossa
Ravintola Neljän Tuulen Tupa Hangossa. Kuva: Toni Honko, Kohokohdat.fi

Mäntysaari on nykyisin kiinteästi yhteydessä mantereeseen, eli matka sinne on helppo  ja elämyksellinen maisemapatikointi vaikkapa Hangon keskustasta. Alueella on upeita hiekkarantoja suvipäivän viettämiseen. Myös pyörällä ja autolla paikka on mukavasti saavutettavissa.

Mäntysaaren kallioiden suojasta löytyy hienoja uimapoukamia, joten uimakamppeet kannattaa pakata mukaan suviretkelle.

 

ARVOSTELUN YLEISNÄKYMÄ
Google.com
8.6
Tripadvisor.fi
9.0
Facebook.com
9.0
neljan-tuulen-tupaPienellä Mäntysaarella, aivan rantakalliolla sijaitseva Neljän Tuulen Tupa, jota Mannerheim isännöi vuosina 1927-1933, on jo itsessään nähtävyys. Monille tulee yllätyksenä, että hyvän ruoan ystävänä tunnettu Carl Custav eleli vapaaherran elämää ja toimi yrittäjänä tässä kahvilassa. Kahvilassa sekoitellaan asiakkaille myös legendaarista Marskin ryyppyä. Mäntysaari on nykyisin kiinteästi...