Rantabongari löytää Maltan saaren luoteiskolkasta hyvien uimarantojen keitaan, jonka alueella turkoosi vesi kimmeltää kultahiekkaisen rannan tuntumassa.

Alueella on itseasiassa kolme hienoa rantaa, josta voit valita mieleisesi tai tutustua kaikkiin kolmeen. Ghajn Tuffieha on ihmismassoja välttelevien, luonnonmukaisten rantojen ystävien keskuudessa erinomainen vaihtoehto viereiselle Golden Beach -rannalle, joka on lomakeskuksen piirittämänä kansoitetumpi vaihtoehto. Rannalle laskeutuessaan voi ihailla hienoja näkymiä, mutta kannattaa suunnitella hyvin mitä ottaa mukaansa sillä jyrkkä laskeutuminen ja nousu takaisin autolle voi olla hankalaa. Se onkin varmasti yksi syy, minkä takia tällä rannalla ei ole niin paljon lapsiperheitä.

Mukavan pientä lahdenpoukamaa reunustaa kaunis rosoisen vihreä eroosion kaivertama rantakallio. Aivan rantaan, rantakallioiden suojiin on rakennettu silmää viehättäviä kalastajien venesuojia.

Rannan toiselta reunalta löytyy myös hienoja pikkupoukamia. Niistä saattaa löytyä hyvin vähäpukeutuneitakin auringonpalvojia.

Vielä pidemmälle St Paul’s lahdelta jatkettaessa kohti etelää seuraava idyllinen ranta on Gnejnan poukama.
Lue lisää: http://www.coastradar.com/beach-guide/beach.php?beach=1912&country=Malta#.UOmrJnfwK9A


Tutki lisää:

Maltan saaren hienoimpiin kuuluva ranta on Ghajn Tuffieha.

Ghajn Tuffiehan Rannan tuntumasta löytyy myös mielenkiintoinen näkymä merelle tämä lahdenpoukama löytyy seuraamalla polkuja parkkipaikalta tai rannalta etelään.

Rannan tuntumasta löytyy myös mielenkiintoinen näkymä merelle.