Lomamatkojen uutuuskohde tulevana talvikautena 2016–17 on Kanariansaarten kauneimmaksi saareksi luonnehdittu La Palma – ”La isla bonita. Tämä monelle Kanariansaaria jo kolunneelle matkailijalle vielä tuntematon kohde tarjoaa lomailijalle huikeita maisemia, koskematonta luontoa ja hienon ympäristön rentouttavalle lomalle.

MUISTA MYÖS MAJOITUS! ERIKOISTARJOUS alk. 79 €/2hh/vrk​ Koko vuoden hotelli- ja kylpyläyöt nyt ​tarjouksessa. Myös kesä! ​ Varauskoodi: TRAVEL | Varaa 25.1. asti https://www.scandichotels.fi/tarjoukset

La Palma on Kanariansaarista luonnonkaunein, aidoin ja rauhallisin. Saaren monipuolinen luonto tarjoaa huikeita vaellusreittejä, vehreitä banaaniviljelmiä, laavahiekkarantoja ja idyllisiä pikkukaupunkeja. Värikäs ja historiallisen charmikas, vuonna 1493 perustettu pääkaupunki Santa Cruz de la Palma on myös vierailun arvoinen. Lomamatkojen tuotekehityksestä vastaavan Tiina Saaren sanoin: ”La Palma on uskomaton sekoitus tuliperäistä maaperää yhdistettynä hienoihin rantoihin ja Madeiran kaltaiseen upeaan luontoon. Tämä kaikki on koettavissa yhdellä kompaktinkokoisella saarella, joka on pinta-alaltaan (n. 708 neliökilometriä) vain hieman Manner-Ahvenanmaata suurempi.

Vaellusreittejä ja vaihtelevaa maastoa
La Palma on kuin tehty myös aktiivisempaa lomaa toivovalle ja sitä voi kehua vaeltajien paratiisiksi. Patikointi vaihtelevassa, osin lähes koskemattomassa maastossa on palkitseva elämys: rotkot, kalderat, laakeripuumetsät ja tulivuorireitit ovat jotain ainutkertaista. Saaren korkeimpana huippuna kohoaa tulivuori Roque de los Muchachos 2 426 metriin. Huipulle kiipeäminen on pyritty tekemään helpoksi; kipuamaan pääsee useita eri patikointireittejä pitkin saaren eri puolilta. Patikoinnin lisäksi saarella voi harrastaa mm. maasto- ja maantiepyöräilyä, surffailua, ratsastusta ja tietenkin luonnon tarkkailua.

Mukavat suorat lennot La Palmaan
Lomamatkat lentää La Palmaan ensi talvena suorilla lennoilla Helsingistä 22.12. ja maakuntakentiltä 17.2. alkaen. Lomalaiset voivat valita lomakohteekseen eloisan Los Cancajosin, eteläkärjen Fuencalienten tai rannoistaan tunnetun Puerto Naosin, joka on Lomamatkojen ohjelmassa omatoimikohteena.

La Palma ei ole täynnä turisteja eikä sieltä löydä Suomi-ravintolaa, vaan saarella voi nauttia aidosta paikallistunnelmasta, ainutlaatuisista luontoelämyksistä ja laatulomasta hyvissä puitteissa. Kanariansaarilla on siis nyt jotain ihan uutta tarjottavanaan suomalaisille lomalaisille aina lapsiperheistä rauhallista lomatunnelmaa arvostaviin aikuisiin asti.