Upea luonto, raikas ilma ja mahtavat puitteet elämykselliseen talvilomailuun, halusitpa kokea aktiivisen loman tai rentoutua tulen ääressä revontulia ihastellen.

Lufthansa lentää joulu-huhtikuussa suoraan Munchenistä Kittilään kaksi kertaa viikossa ja Germania joulu-maaliskuussa Dusseldorfista. Lentoaika on 3,5 tuntia ja Kittilän kenttä vain 15 min. Levin talvikeskuksesta, joten olet tuossa tuokiossa keskellä lumiparatiisia.

Levin rinteillä ja laduilla viihtyvät alppitähdet ja hiihtoharrastajat

43 rinnettä, 27 hissiä ja 230 km maastohiihtoreittejä. Levi tarjoaa upeat puitteet niin alppihiihdon World Cup -tähdille kuin laskettelusta tai maastohiihdosta nauttivalle harrastajallekin. Lumen, toimivan latuverkoston ja puhtaan tunturi-ilman takaamme totta kai!

Majoitusta hirsimökeistä lasi-igluun

Leviltä löytyy 24 000 vuodepaikkaa. Voit valita alppihuoneiston, pari- tai rivitalohuoneiston, hirsimökin tai huoneistohotellin. Entä miltä kuulostaa lasi-iglu, jossa revontulet avautuvat suoraan yläpuolellasi? Levin iglut ovat korkeatasoinen majoitusvaihtoehto, jonka tärkein elementti on moottorisoitu sänky, josta on mahtava tarkkailla tummaa tähtitaivasta.

Koe Levi poroajelulla tai koiravaljakolla

Voit kokea Levin myös opastettujen ohjelmien puitteissa hiljaa koiravaljakoilla, poroilla tai vaikka islanninhevosilla ratsastaen. Vauhdin hurmaa kaipaava voi puolestaan hankkia elämyksiä kartingista moottorikelkkailuun. Entä haluaisitko kokeilla saunayogaa?

Julkaisija: Editori.fi