Vuoristoinen hienojen vuoripurojen  ja vesiputousten Korsika on seikkailijan saari parasta laatua. Vihreiden pinjojen peittämä saaren keskiosa on mainio kohde tutustua saaren majesteettisiin näköaloihin.

Huikeita maisemia levittäytyy esimerkiksi massiivisen Bavella-vuoren huipulta,  jossa on hienoja tornimaisia kivimuodostelmia. Niitä kutsutaan saarella neuloiksi. Vuokraa auto ja suuntaa Bavellan tielle D288 ja ihaile Korsikan eteläisen vuoristoseudun koskemattomista maisemista.

Virkistäviä luonnonaltaita ja virtoja löytyy lähes kaikkialta

Toisin kuin esimerkiksi Alppien tai Norjan vuoristopuroihin, Sardinian raikkaisiin vuoristonpuroihin  ja niiden luonnon kauniiksi muovailemiin altaisiin on ilo hypätä pulikoimaan kauniina kesäpäivinä. Kylmiä nekin ovat, mutta jos ilma on kaunis, paikka muistuttaa lähinnä paratiisia. Useat vuoristopurot ovat vieläpä niin lähellä vuoristoteitä, että riittää kun pakkaat mukaan uimavarusteet ja eväät.

Suunnista aivan saaren keskiosiin Corten kylään, josta johtaa tie La Restonican laaksoon. Sieltä löydät aivan tien läheisyydestä Euroopan vaikuttavimmat, virkistävät luonnonaltaat, joiden äärellä voi ottaa myös aurinkoa.


La Restonica laakson luonnonaltaat ovat loistavia uimapaikkoja.