Haluatko kokea värikkään revontulishow’n keskellä kaamosta ylellisen lasi-iglun lämmössä tai nauttia erämaamaisemasta keskiyön auringon alla? Vai nautitko eniten ruskan väriloistosta?

Santa’s Hotels-ketjun ensimmäiset ympärivuotiseen käyttöön tarkoitetut lasi-iglut Luostolla ovat olleet valtava menestys. Niinpä yhtiö rakentaa Rovaniemelle Joulupukin Pajakylän pohjoispuolelle 80 iglua, joista 29 valmistuu jo ensi jouluksi.

– Luontokokemukset ja aidot elämykset lisäävät suosiotaan ympäri maailmaa, ja meidän lasi-igluissamme niistä pääsee nauttimaan ympäri vuoden. Lasi-igluissa on kylpyhuoneet, lattialämmitys, ilmastointi ja sama varustelutaso kuin tasokkaissa hotellihuoneissa, kertoo ketjun myyntijohtaja Jussi Perkkiö.

 ”Hälytysjärjestelmä herättää lasi-iglussa yöpyjän, kun revontulishow alkaa taivaalla.”

Lapin suosiosta kertoo, että Saksasta Lappiin ja Santa’s Hotelsin kohteisiin pääsee hyvin lentäen; Berliinistä suoraan Rovaniemelle ja Frankfurktista Ivaloon. Rovaniemelläkin lomaa voi viettää kaupunkielämää ja erämaata yhdistellen.

Santas-hotellien lasi-iglujen ympärille on rakennettu Arctic Eye -konsepti, jossa asiakas voi iglua varatessaan räätälöidä matkastaan omannäköisensä kokonaisuuden.

– Lisäksi tarjoamme asiakkaillemme talvisaikaan ilmaisen revontulihälytysjärjestelmän. Sen ansiosta lasi-iglussa yöpyjä saa herätyksen revontulishow’n alkaessa taivaalla.

www.santashotels.fi/fi/hotelaurora/lasi-iglut