scandic-hotelli-visby-gotlantiPohjoismaiden johtavalla hotelliketjulla Scandicilla ei toistaiseksi ole ollut hotellia Gotlannin saarella, vaikka saarta pidetään korkealuokkaisena pohjoismaisena lomaparatiisina ja unelmakohteena. Lisäksi Gotlanti ja Visby ovat sekä elinkeinoelämän että politiikan edustajien suosittuja kohtaamispaikkoja.

– Olemme iloisia ja ylpeitä voidessamme vihdoin tarjota Scandic-hotellin kauniissa Visbyssä. Scandic Visby on täydellinen hotelli sekä lomaileville perheille että liike- ja konferenssimatkustajille. Visbyn laaja huvielämä- ja kulttuuritarjonta on helposti tavoitettavissa vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä keskiaikaisessa keskustassa, kertoo Scandicin konsernijohtaja Anders Ehrling.

Gotlanti täynnä mahdollisuuksia

Aiemmin Visby HamnHotellina tunnetun Scandic Visby -hotellin kattavat uudistus- ja laajennustyöt saadaan valmiiksi toukokuussa 2013. Hotellissa on 214 huonetta ja yhteensä 509 vuodepaikkaa. Uudistetussa hotellissa on myös useita perhehuoneita ja 27 huonetta liikuntarajoitteisille.

Lisäksi hotellissa on kokoustilat, kaksi ravintolaa, uima-allas, ulkoilma-spa ja kuntosali. Hotelli sijaitsee erinomaisella paikalla satamaterminaalia vastapäätä vain muutaman minuutin päässä kaupungin keskustasta. Flybe lentää kesäisin pari kertaa viikossa Helsingistä suoraan Visbyhyn.

Hakusanat: Hotelli, hotellit, Visby, Gotlanti, Flybe