Brian Adams

Bryan Adamsin Etelä-Afrikasta jo viimevuoden alussa startannut kiivastahtinen juhlakiertue Reckless 30th Anniversary Tour saapuu Suomeen. Helsingin jäähallissa Reckless 30th Anniversary Tour -konsertti nähdään maanantaina 23. päivä maaliskuuta 2015.

Etelä-Afrikan lisäksi kiertue on jo vieraillut useimmissa Euroopan maissa, Yhdysvalloissa ja Kanadassa. Alkuvuodesta 2015 vuorossa ovat Pohjoismaat.

Juhlan kunniaksi 55-vuotiaan Bryan Adamsin tuotannosta on tänä vuonna julkaistu muhkea, Adamsin merkittävimmän tuotannon yksiin kansiin keräävä musiikkipaketti nimeltä Reckless Super Deluxe 4 Disc Box Set. Se sisältää kaikki hittinikkarin suurimmat hitit remasteroituina versioina, live-CD:n (Hammersmith Odeon 1985), DVD / Blue ray –videot, bonusbiisikokoelman, huikean määrän historiallisia kuva- ja tekstidokumentteja ynnä muuta.

Adamsin hittikimaraa vuodesta 1991 Everything I Do (I Do It For You), Summer of ’69, Heaven, Cuts Like a Knife, The Only Thing That Looks Good On Me Is You, Please Forgive Me, Do I Have To Say The Words?, All For Love (yhdessä Rod Stewartin ja Stingin kanssa), Have You Ever Loved A Woman?, Back To You, A Little Love, 18 Til I Die ja When You Love Someone.

Hänen levyjään on maailmanlaajuisesti myyty yli 65 miljoonaa kappaletta, ja hän on uransa aikana ollut listaykkösenä yli 40 eri maassa.

Adamsin viimeisin studioalbumi on nimeltään Tracks of My Tears, joka julkaistiin syyskuussa 2014. Mielenkiintoiseksi kyseisen albumin tekee se, että siinä on peräti kymmenen nkiin kutsuttua cover-biisiä, kuten esimerkiksi Lay Lady Lay (Bob Dylan), I Can’t Stop Loving You (Ray Charles) ja Any Time At All (The Beatles).

Suomalaisten kestosuosikki on konsertoinut menestyksellisesti useita kertoja maassamme. Viimeksi Adams on nähty joulukuussa 2007 Espoossa, toukokuussa 2010 Tampereella ja kesällä 2013 Helsingissä.

”Suomesta mieleeni tulevat aina ensimmäisenä konsertit, sillä jo silloin, kun ensimmäisen kerran esiinnyin Suomessa joskus 1980-luvulla, sain lavalla yhtä upean vastaanoton kuin kotikonnuilla USA:ssa tai Kanadassa. Se oli yllättävää!”

Liput & tapahtumatiedot


Liput

Lippupiste (www.lippu.fi) ja Tiketti (www.tiketti.fi).

VIP-passien hinta on 189 euroa (sis. alv). Hintoihin lisätään mahdolliset myyntipistekohtaiset palvelumaksut.

Aikataulut ja ikärajat

Ovet aukeaa klo 18:30, VIP-asiakkaille klo 18:00
Ohjelma alkaa klo 19:00
Bryan Adams klo 20:30
Järjestäjä pidättää oikeudet ohjelma- ja aikataulumuutoksiin
Tapahtuman ikäraja on K-16, VIP-alueella K-18.