Art goes Kapakka -kaupunkifestivaali nostaa esiin tuoretta taidetta,
uusia ideoita ja kiinnostavia tekijöitä. Lauantaina 18.8. Memphis Hesarissa esiintyvä Kanerva on helsinkiläinen lauluntekijä ja sanoittaja, jonka kiitelty debyyttialbumi Paritanssi julkaistiin keväällä 2018.

Levy on vahva ja intensiivinen kokonaisuus, joka tutkii pitkän parisuhteen kaarta alusta kirpeään loppuun saakka. Albumin julkaisi helsinkiläinen levy-yhtiö Texicalli Records.

Keikan duo-kokoonpano yhdistää kiinnostavan rouheasti sähkökitaran sekä rummut. Lauluissa suomenkielinen kerronta kohtaa amerikkalaisen singer-songwriter-perinteen ja kaiken nivoo yhteen Kanervan vahva ääni sekä taitava kitarointi. Kanervan tekstien ote on kypsä ja avoin ja biiseistä löytyy tummia sävyjä, herkkyyttä ja rytmistä magiikkaa.

Art goes Kapakka on tuonut uusia kykyjä, upeita bändejä, huimaa lahjakkuutta ja taiteellista osaamista helposti lähestyttävässä muodossa helsinkiläisille tuttuihin ravintoloihin, baareihin, pubeihin ja kapakoihin vuodesta 1995 alkaen. Tänäkin vuonna festivaali tarjoaa sekä kiinnostavia nousevia kykyjä että jo paikkansa taidealalla vakiinnuttaneita mestareita.

 

Tapahtuma


Art goes Kapakka: Kanerva

 Päivä: la 18.8.
 Aika: 21:00
 Hintaluokka: vapaa pääsy 
 Tapahtuman kotisivut: Tapahtuma verkossa

Tapahtumapaikka

 


Memphis Hesari

Kluuvikatu 8
Helsinki