Aliki -ranta Thassoksella
Aliki -ranta Thassoksella
Tjäreborg on vihdoin löytänyt Thassoksen ja sen vehreän luonnon, kristallin kirkkaat hiekkarannat, sekä muutamia Egeanmeren parhaimmista hiekkarannoista, viehättäviä uimapoukamia ympäri saarta.
Tjäreborg on vihdoin löytänyt vehreän Thassoksen. Thassoksella on viehättäviä uimapoukamia ympäri saarta.

THASSOS, KREIKKA: Thassoksen lomasaarelle kannattaa tutustua, jos haluat lomaltasi vehreää luontoa ja kristallinkirkasta vettä.

Thassoksen saarella sijaitsee muutamia Egeanmeren parhaimmista hiekkarannoista, jotka ovat viehättäviä vaaleahiekkaisia uimapoukamia ympäri saarta.

Aito kreikkalainen tunnelma ja ilmapiiri

Saaren hyvin säilyneet kylät tarjoavat tyylipuhdasta kreikkalaista kulttuuria, mutta kyllä saarelta löytyy myös iltamenoja turistikauden ollessa kiihkeimmillään.

Kreikan pohjoisin saari Tjäreborgin uutuuskohteena

Kreikka on edelleen suomalaisten suosituin kesälomakohde ja tästä johtuen tarjontaa Kreikassa lisätään ensi kesänä. Uutuutena on Kreikan pohjoisin saari Thassos, joka on tunnettu vehreydestään ja valkoisista hiekkarannoistaan. Pienestä koostaan huolimatta tarjoaa saari paljon erityyppisiä lomakohteita, joista Tjäreborgin ohjelmistossa ovat Golden Beach, Potos, Liminaria, Skala Rachoni sekä Thassoksen kaupunki. Tjäreborgin hotellivalikoima Thassoksella on monipuolinen ja tasokas. Melkein kaikissa Thassoksen hotelleissa on ilmainen WiFi ja suurin osa hotelleista sijaitsee rannalla.