Weekend Festival 2022

  149
  Post Malone - Weekend Festival

  [TAPAHTUMA MENNYT]
    TEE UUSI TAPAHTUMAHAKU

  pe 1.7. - su 3.7.
  Kantolan Tapahtumapuisto | Puusepänkatu 9, Hämeenlinna | iCal

  Weekend Festivalin lavalla nähdään tulevana kesänä tämän hetken maailman suosituimpiin artisteihin lukeutuva Post Malone sekä kaksi kertaa vuoden DJ:ksi valittu David Guetta.

  Liput Ticketmaster.fi

  Weekend Festivalissa nähdään ensi kesänä suurta suosiota nauttivien kansainvälisten ja kotimaisten artistien keikkoja. Festivaalin monipuolisessa musiikkikattauksessa on luvassa harvinaista herkkua, kun 26-vuotias Teksasista kotoisin oleva Post Malone sekä yksi kaikkien aikojen suosituimmista dance-musiikin uranuurtajista David Guetta nousevat lavalle.

  Post Malone on tällä hetkellä Spotifyn kuunnelluimpia artisteja globaalisti. Hänen tuotannollaan on yli 70 miljardia striimiä. Guetta on uransa aikana myynyt yli 50 miljoonaa levyä, ja hänen kappaleitaan striimataan yli 3 miljardia kertaa vuodessa. Guetta tanssitti Weekend Festivalin juhlakansaa jo festivaalin ensimmäisenä vuonna 2012 ja tekee sen uudestaan ensi kesänä 10- vuotisjuhlavuoden kunniaksi.

  Weekend Festival tuo Hämeenlinnan Kantolan tapahtumapuistoon tulevana kesänä yli 80 artistia. Festivaalin lavoilla nähdään ulkomaisista artisteista Post Malonen ja David Guettan lisäksi muun muassa Tove Lo, Nina Kraviz, Boy Pablo, Jay1, Pi’erre Bourne, Rezz, Tchami ja Zhu. Weekend Festivaliin on kiinnitetty myös kotimaisia kärkiartisteja, kuten esimerkiksi JVG, Sanni ja Pyhimys. Lisää artistijulkaisuja on luvattu.

  Weekend Festivalia juhlitaan Kantolan tapahtumapuistossa sekä sen vieressä olevalla teollisuusalueella. Kokonaisuudessaan Weekend Festivalin tapahtuma-alue on pinta-alaltaan suurimpia koskaan järjestettyjä festivaalialueita Suomessa.

  Tapahtuma-alueella pääset kokemaan 4 eri esiintymislavan tarjoamia huippukeikkoja, nauttimaan ainutlaatuisista ruokaelämyksistä sekä osallistumaan lukuisiin erilaisiin oheispalveluihin. Future Stage, konemusiikille pyhitetty lava tulee sijaitsemaan tehdasalueella.

  Festivaali haluaa tarjota sujuvan ja rajoittamattoman elämyksen Future-alueella. Future-alueen ikäraja on 18-vuotta. Vuodelta 2020 tai 2021 säästetyt liput käyvät sellaisenaan tämän vuoden festareilla.

  2 päivän säästetyllä lipulla saa 3 päivän rannekkeen. Päiväkohtaisia lippuja myydään tapahtuman lähestyessä.


  Tapahtumat > Festivaalit


  Weekend Festival 2022
  pe 1.7. - su 3.7.
  Hintaluokka: Useita lipunhintoja Ticketmaster.fi

  Tapahtumapaikka  Kantolan Tapahtumapuisto KOHOKOHTIA

 • Ei ilmoitettuja tapahtumia tässä tapahtumapaikassa