Ismo Leikola – Ei mitään vakavaa

  177
  Ismo Leikolan stand up -keikka Hämeenlinnassa
  Ismo Leikolan stand up -keikka Hämeenlinnassa

  [TAPAHTUMA MENNYT]
    TEE UUSI TAPAHTUMAHAKU

  pe 5.8. Aika: 19:00
  Hämeenlinnan Uusi Kesäteatteri | Kaupunginpuisto, Tampereentie 100, Hämeenlinna | iCal

  Kansalliskoomikkomme Ismo Leikola saadaan kesällä jälleen maailmalta Suomeen ja luvassa on unohtumaton kesäkiertue Suomen upeimmissa kesäpaikoissa.

  Korona pysäytti koko maailman ja sen lisäksi myös stand up -koomikko Ismo Leikolan. Maailman hauskin koomikko on nyt koteloitumisvaiheen jälkeen taas stand-up-lavoilla, jonne lennähtää suorastaan uusi ihminen, uudestisyntynyt Ismo, joka on saanut 20 sekunnin mittaisen kasteen käsienpesualtaassa.

  Pidemmän keikkatauon aikana Ismo sukelsi pohdinnoissaan yhä syvemmälle ja löysi ennennäkemättömiä vastauksia – myös siihen iänikuiseen kysymykseen: Mille saa nauraa. Viime syksynä ensi-iltansa saanut Ei mitään vakavaa on show, jossa todella koetellaan rajoja. Tai oikeammin mennään niistä läpi että heilahtaa. Sellaisella nauravalla muurinmurtajalla.

  Sitten virallinen ohjeistus. Nykytilanteesta johtuen tilaisuuksissa edellytetään kaikilta yleisön jäseniltä sitä, että he käyttävät maskia tai visiiriä tai jotain semmosta. Umpinainen moottoripyöräkypärä käy myös tai kuupuku. Tai ilmastointiteippi joka peittää sekä suun että nenän. Jos joku on kiinnostunut mussuttamaan, länkättämään tai urputtamaan tästä, huomautamme että myös mussutus on suoritettava maski naamalla.

  Todella halutaan että kiertue voidaan toteuttaa ja toivotaan että kaikki on valmiita puhaltamaan yhteen hiileen. Siis vertauskuvallisesti. Konkreettinen yhteen hiileen puhaltaminen ei ole suositeltavaa näinä aikoina, kun pöpöt leviää.


  Tapahtumat > Festivaalit


  Ismo Leikola – Ei mitään vakavaa
  pe 5.8.
  Aika: 19:00
  Hintaluokka: 34-39 Ticketmaster.fi

  Tapahtumapaikka  Kesäteatterin ympäristö on omiaan täydelliselle kesäillalle, kävelyretkelle ja erilaisille oheistapahtumille. Näyttämön välittömässä läheisyydessä on 1920-luvulla rakennettu laululava, tunnelmalliset tekorauniot, runoilija Larin-Kyöstin kotitalo sekä Puistokomitean paviljonki, jonka rakensi vankila-aikanaan tunnettu pohjanmaalainen puukkojunkkari Antti Isotalo.

  Hämeenlinnan Uusi Kesäteatteri KOHOKOHTIA

 • Ei ilmoitettuja tapahtumia tässä tapahtumapaikassa