Puisto ravintola tarjoilee yhteistyössä Bodegas Esteban Martinin sekä Bache Benen Tanja Turusen kanssa viinintekijäillallisen 16.3.-17.3.2023.Tarjolla on upea 5 ruokalajin menu ja viinipaketti, jossa on viinikumppani jokaiselle ruokalajille.

Puistossa illallisvieraiden kanssa aikaa viettää Eva Roy, joka on tärkeä osa Esteban Martinin perhettä ja vastaa heidän export-asiakkaistaan.

Menun ja viinipaketin ovat laatineet ravintola Puiston ravintolapäällikkö-sommelier Heli Rantala sekä keittiömestari Mikko Mäkipää. Helin ajatuksissa viini-illallinen lähti rakentumaan nimenomaan ruoan yhdistämisestä viiniin, joten suunnittelutyö lähti käyntiin viinien maistelulla.

Esteban Martin -viinitalon tuotteita on ollut Puistossa yksinoikeudella jo vuosia. Maahantuoja Bache Benen Tanja Turunen on tilaisuudessa paikalla kertomassa viineistä.

Illallinen tarjotaan ravintola Puistossa molempina päivinä kello 18-21.00.

Illan menu

Rapu & Scampi
Hiillostettua jättirapua, verigreippi-jalapenoa ja seljakaviaaria, noria
Parsaa & Palsternakkaa
Sitruksinen parsakeitto, palsternakkahilloketta ja rapeaa palsternakkaa
Ankkaa & Omenaa
Suolattua ankanrintaa, kuningatar Cumberland, pikkelöityä Gala-omenaa ja paahdettua foccaciaa
Porsasta & Talvijuureksia
Ylikypsää ibericoporsaan poskea, hunajaisia talvijuureksia ja paistinliemikastiketta
Suklaata & Herukkaa
Tummasuklaamarkiisi, herukkageeliä ja hillottua aprikoosia
Hinta on 75 € / hlö ja viinipaketti 35 € / hlö.

 

VARAUKSET: https://s-varaukset.fi/online/reservation/fi/2602?defaultDate-2023-03-16

Tapahtumat > Ravintolat


Esteban Martin -viinintekijäillallinen ravintola Puistossa 16.3.-17.3.2023

 to 16.3. – pe 17.3.
 Hintaluokka: Menu 75 € / Viinipaketti 35 € 
 Tapahtuma verkossa

 

Tapahtumapaikka


Puisto ravintola ja kahvila

Puisto ravintola ja kahvila
 Koskipuisto
Tampere

 Hotellit läheisyydessä