Suosittujen Thai Papaya -ravintoloiden pirkanmaalainen ravintola löytyy Lempäälän Ideaparkissa. Thaimaalainen ravintola on tervetullut lisämauste ostoskeskuksen ravintolatarjontaan.

Thai Papaya on alun perin lähtöisin yrittäjäpariskunta Lennu ja Pradab Viherjuuren rakkaudesta thaimaalaiseen ruokaan ja osallistumisesta Ravintolapäivään vuonna 2011. Pian kaksikko kuitenkin havaitsi annoksilleen kovan kysynnän ja nykyisin Helsingistä löytyy kolme Thai Papayaa: Kalliosta, Herttoniemestä sekä Hernesaaren Rannan kesäkeitaalta.

Thai Papaya vastaa fast foodin ja katuruoan kysyntään

Thai Papayan myötä pystymme tarjoamaan uudenlaisia vaihtoehtoja kiireiseenkin päivään. Etenkin ostoskeskuksissa asiakkaat haluavat nopeaa, laadukasta ja helppoa ruokaa, mistä kertoo esimerkiksi take away -kulttuurin ja pikaruoan suosio.

Perinteisten ravintoloiden lisäksi Thai Papaya näkyy erilaisissa tapahtumissa. Food truck on palvellut nälkäisiä juhlijoita lähes kaikilla suurilla kotimaisilla festivaaleilla ja ulkoilmatapahtumissa.

– Ulkona syöminen ei nykyisin tarkoita enää pelkästään ravintolaan lähtemistä, vaan päivällinen saatetaan nauttia puistossa tai kadulla ystävien kanssa. Thai Papaya antaa meille herkullisen mahdollisuuden rantautua entistä näkyvämmin erilaisiin tapahtumiin sekä rikastaa Suomen katuruokakulttuuria. Ja mikä parasta, annosten taso on aina tasalaatuinen ostipa asiakas sen ravintolasta, ruokarekasta tai festarikeittiöstä, Perttu Pesonen Restamaxista jatkaa.

Laatu ja maku edellä – pikaruoan nopeudella

Ravintolaketjun ideologia pohjaa autenttisiin aasialaisiin makuelämyksiin, jotka valmistuvat parhaista raaka-aineista thai-ruokaan erikoistuneen kokin valmistamana. Viherjuuret ovatkin edelleen Thai Papayan toiminnassa vahvasti mukana.

– Thaimaalainen keittiö perustuu paitsi tuoreisiin raaka-aineisiin, myös tulisuuden, happamuuden ja makean oikeaan tasapainoon. Ruoka on intohimomme, mikä toivottavasti välittyy myös värikkäissä annoksissamme. Haluamme tuoda maistuvan, terveellisen ja nopean ruoan kaikkien saataville, Lennu Viherjuuri sanoo.

Tutustu menuun tästä.

Thai Papaya, Ideapark
Ideaparkinkatu 4
Avoinna: ma–pe 11–21, la 11–20, su 12–18. Lounas ma–pe 11–14.