Lauri Haav

  [TAPAHTUMA MENNYT]
    TEE UUSI TAPAHTUMAHAKU

  pe 26.5. 22:00
  Olympia-kortteli | Satakunnankatu 10, Tampere | iCal

  Inhimillisellä melankolisuudellaan ja sieluun porautuvalla äänellään vakuuttanut Lauri Haav julkaisi Yks pullo / Aino -tuplasinglen, joka singahti suoraan suoratoistopalveluiden top-listoille. Aikaisemmin artistilta kuultiin 2022 julkaistu kakkosalbumi ”Se viimeinen kesä”.

  Kaksi vuotta sitten debyyttialbumillaan ”Silmät kii” huimaan suosioon noussut Lauri Haav on onnistunut kappaleillaan purkittamaan nuoren miehen tunnemaailman tavalla, jonka moni fani on tuntenut omakseen. Artistin kokeellisillakin soundeilla maustettu, poppia, hiphopia ja R’n’B:ta yhdistelevä musiikki on ollut tuore tuulahdus kotimaisen musiikin kentällä, ja uudelta albumilta aiemmin kuullut sinkut ”Shampoota” ja ”Tähti” ovat antaneet artistin tulevasta, uusia kierroksia ottaneesta materiaalista koukuttavia maistiaisia.

  Muuntautumiskykyisen ja monipuolisen Lauri Haavin kakkosalbumi on kasvutarina, jonka aiheet käsittelevät esimerkiksi identiteetin etsimistä, nuoruutta, pienpaikkakuntalaisuutta ja tulevaisuuden haaveita. Teemat kuuluvat myös albumin genrerajoja ylittävissä sävellyksissä ja yhteistyössä Aaro630:n kanssa toteutetuissa tuotannoissa.


  Tapahtumat > Keikat


  Lauri Haav
  pe 26.5.
  22:00
  Hintaluokka: 19 €
  Tapahtuma verkossa

  Tapahtumapaikka


  Olympia-kortteli Olympia-kortteli
  Satakunnankatu 10
  Tampere

  Hotellit läheisyydessä

  Olympia-korttelissa ilonpito alkaa jo iltapäivällä, kun katutason gastropub-henkinen ravintola Muusa avaa ovensa. Viikonloppuna tarjolla on myös brunssia. Olympia-kortteli on joka päivä avoinna ja aivan yön pikkutunneille asti juhlitaan ohjelmailtoina, jolloin avataan ovet kokonaisuuden kruunaavaan Olympia-saliin. Tampereen liveklubiuutuus 2016 on myös loistava paikka erilaisiin tilaisuuksiin.

  RAVINTOLAESITTELY

  Lue aiheesta: Olympia-korttelin uusi viihdekokonaisuus

  Tiiman baarimestari Juho Tuppurainen vaihtoi biologin uran cocktailtaiturin työhön

  Entistä vegemmän Muusan maine vetää ruokamatkailijoita kaupunkiin

   

  Olympia-kortteli KOHOKOHTIA

  to 15.6.22:00 Ismo AlankoOlympia-kortteli
  to 3.8.20:00 Possessed (USA)Olympia-kortteli